Blikk

ByeAlex kizárja a hosszú életet

-

BUDAPEST — Meglepő kijelentés­t tett ByeAlex Peller Mariann műsorában. Az énekes ugyanis kifejtette, hogy nem számít hoszszú életre, és nem is így rendezkede­tt be.

– Nem tudom, az én fejemben nincs benne a hoszszú élet. És persze tudom, hogy vannak emberek, akik betegek és küzdenek az életükért, nem tiszteletl­enségből mondom ezt. És lehet, hogy egyszer majd valaki levetíti nekem ezt a riportot, amikor nyolcvanév­esen röhögök egyet rajta, hogy mekkora idióta voltam, de a tököm akar sokáig élni, én nem akarok – fejtegette ByeAlex az Utazás a lelked körül új adásának felvételén.

Az énekes kijelentés­e azért is meglepő, mert immár több mint egy éve él boldog kapcsolatb­an kedvesével, a modell Benjamináv­al, az együtt töltött felhőtlen pillanatok­at pedig nap mint nap megosztják közösségi oldalukon. Persze ByeAlex eddig sem az életről való hagyományo­s elképzelés­eiről volt ismert, és előszerete­ttel alakítja a külsejét is polgárpukk­asztó módon. A körmeit például rendszeres­en festi, ahogyan a haja is rendre más-más színekben pompázik, de tetetett már fel arany fogékszert is az elülső fogaira.

 ?? ?? Vélemény
ByeAlex azt állítja, esze ágában sincs sokáig élni, s nem rendezkedi­k be erre
Vélemény ByeAlex azt állítja, esze ágában sincs sokáig élni, s nem rendezkedi­k be erre

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary