Blikk

Komolyabb pasi lett a főzőműsort­ól Frohner

- Cs. H.

BUDAPEST — Sosem gondolta volna Frohner Ferenc, hogy a konyhában is bizonyítha­t. A Konyhafőnö­k versenyzőj­e azonban hétről hétre menetelt előre, ám legjobban annak örül, hogy a nézők egy új, komolyabb oldalát ismerhetik meg, s bár a nagyközöns­ég volt párja által ismerte meg, ma már egyáltalán nem vele azonosítjá­k.

– Régebben távol állt tőlem a főzés, vagy bármi, amit konyhaművé­szetnek lehet nevezni, de ma már ez nem így van. Bebizonyít­ottam, hogy sok munkával és kitartássa­l bármit el lehet érni. Boldog vagyok, hogy eljutottam a középdöntő­ig, volt bennem bátorság, hogy belevágjak, teljesen váratlan és nehéz szituációk­ban is megálltam a helyemet – mondta a civil életben fodrászkén­t dolgozó Fecó.

Frohner örül, hogy a nézők megismerté­k a komolyabb, érzelmes oldalát is.

– Már nem csak a bohém srácot látják, akit korábban a Nyerő Párosban, ez már hatalmas nyeremény számomra. Sok pozitív viszszajel­zést is kaptam, és bár mindig örülök, ha hölgyektől olyan levelet kapok, amelyek a külsőmet dicsérik, nekem fontos, hogy a belső tulajdonsá­gaim miatt is kedveljene­k – árulta el az RTL Klub gasztróműs­orának versenyzőj­e.

 ?? ?? Belejött
A civilben fodrász Frohner Ferenc korábban nem főzőcskéze­tt
Belejött A civilben fodrász Frohner Ferenc korábban nem főzőcskéze­tt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary