Blikk

Fury 9,1 millióért vett harci kutyát

-

MORECAMBE — Egy londoni harci kutyákat kiképző cégtől 20 ezer fontért (9,1 millió forintért) vásárolt egy rottweiler­t Tyson Fury. Mivel egyre több sztársport­olóhoz törnek be mostanában, az angol profi nehézsúlyú bokszvilág­bajnok hat gyermeke és felesége, Paris védelmében szerezte be a nagy testű ebet, amelyről már fotót is posztolt az Instagramo­n, és azt írta: „Üdvözlünk a csapatban!”

A speciális házőrzőkre szakosodot­t cég így jellemzi a tevékenysé­gét:

„Minden kutyánk többgenerá­ciós katonai és rendőri háttérrel rendelkezi­k. A védőkutyák teljes mértékben beilleszke­dnek a családi életbe, házi kedvenckén­t és munkakutya­ként is remekül funkcionál­nak. A gazdi parancsára vagy egy családtag felé irányuló agreszszív támadásra azonnal reagálnak.”

Mostanában több ismert angol futballszt­ár, Jack Grealish, Raheem Sterling, Dele Alli, Marcus Rashford és Rio Ferdinand is vett harci kutyát az értékei és személyi védelme érdekében. A szintén focista Ashley Cole, akit a rablók a saját lakásában kötöztek meg, a megrázó eset óta pedig beszerzett magának egy kiképzett német juhászt.

 ?? ?? Védelem
Tyson Fury a családját akarja megvédeni a rottweiler­rel
Védelem Tyson Fury a családját akarja megvédeni a rottweiler­rel

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary