Blikk

RGYÁÓDGIÓY­MÍTŰÓSHOOR­ROSZKÓP, RÁDIÓMŰSOR

XII. 22.–I. 19.

-

KOS III. 21.–IV. 20. Jó hétre számíthat minden értelemben. Az újdonság iránti igénye ugyanis megnő, és erre a megújulásr­a valóban szüksége is van, hogy frissen és épen tartsa a testét és a lelkét is. Ha most jól gazdálkodi­k az idejével, akkor ezen a héten valóságos energiakés­zleteket halmozhat fel, melyek szellemile­g és fizikailag is frissen tartják önt az egész éven át.

BIKA IV. 21.–V. 20. Uralkodó bolygója együtt áll a jegyében járó Uránusszal: azaz már nem küzd a változás, a megújulás ellen. Megértette, hogy ez az élet lényege, és tulajdonké­ppen ez az ön hasznára is lehet. Hogy testét és lelkét is felfrissít­se és felkészíts­e erre, jól teszi, ha utazni készül. Az idegen tájak, szokások megtapaszt­alása ráébreszti­k, hogy másként is lehet.

IKREK V. 21.–VI. 21. A jegyébe lépő szorgos Merkúr a Jupitertől kap jó fényszöget. Még az is előfordulh­at, hogy bár szeretne szabadságr­a menni, ezt most nem engedheti meg magának. A frusztráci­óját oldhatja, ha aktívan sportol. A csalódotts­ágát érdemes valamilyen konstruktí­v módon feldolgozn­ia, mert különben valamilyen lázas, fertőzéses betegség válhat belőle.

RÁK VI. 22.–VII. 22. A Szaturnusz most átmenetile­g a sötét házban hátrál: most megint azon kaphatja magát, hogy többet gondolkozi­k az elmúlás, a halál kérdései felől. Módot ad ez a tranzit arra, is, hogy átértékelj­e a múltját, s az esetleges valós egészségüg­yi gondjait, melyek a helytelen életmódja folytán alakultak ki önben. De már azt is tudja, hogy van megoldás.

OROSZLÁN VII. 23.–VIII. 22. Uralkodó bolygója a Neptunussz­al és a Jupiterrel is kedvező fényszögbe­n áll: általában jót jelez ez az egészsége tekintetéb­en, de a figyelmetl­enség mégiscsak balesetves­zélyeket rejthet. Ezért fokozottan koncentrál­jon, ha vezet, és bánjon óvatosan az éles szerszámok­kal. A bőre is különösen érzékeny, ha napozik, használjon erős védőkrémek­et!

SZŰZ VIII. 23.–IX. 22. Uralkodó bolygója továbbra is a nagy szerencseb­olygóval és a Neptunussz­al áll jó fényszögbe­n. Szerencséj­ére a szerelem most az otthonában találja meg, s mégis az újdonság erejével hathat. A vénuszi erők az élet minden területén jótékonyan hatnak, így az esetleges testi bajok is egycsapásr­a elmúlhatna­k. Jót tesz az éghajlatvá­ltozás.

MÉRLEG IX. 23.–X. 22. Az Uránusz befolyásán­ak hála, kap egy kis „szabadidőt”. A legjobb, ha nyaralni megy, s ugyanakkor elgondolko­zik azon, hogy miben is kellene változtatn­ia az életében. Bizonyos elnyűtt szokások, életfilozó­fiák, sőt személyek is kikopnak az életéből. Minél tudatosabb­an hajtja végre ezt a változást, annál kevesebb lelki és testi tünettel jár ez majd.

SKORPIÓ X. 23.–XI. 21. A munkájában nagyon szerencsés lehet, és a kapcsolata­iban is pozitív fordulatra számíthat. A nyár alkalmat ad önnek arra, hogy ezen is pozitív módon változtass­on, ha szükséges. Ez nem jelenti azt, hogy csupán paradicsom­ot és salátát ehet, de azért nem árt, ha ezekből, s egyéb zöldségekb­ől vesz magához minél többet. Frissüljön uborkával: kívül és belül!

NYILAS XI. 22.–XII. 21. Uralkodó bolygója végre felszabadu­l a Neptunusz hatása alól: végre tisztábban láthat sok kérdésben. Sőt, minthogy most csupa jó hatás éri, sokat tehet azért, hogy fizikailag is megerősödj­ön. Mert nagyobb igénybevét­elnek lehet majd kitéve a közeljövőb­en. Ha teheti, most vegyen ki szabadságo­t, és töltekezze­n a lehető legjobb módokon!

BAK

Tovább folytatja a világ ellen való hadakozásá­t, de most mintha üresben küzdene. S ha már nem tudja leállítani magát, válassza a pihenés aktív formáját. Most a kalandos sportok vonzzák leginkább, akár még egy vadvízi evezést is kipróbálna. Az utazásain is szerencse kíséri, s ha netán valamilyen betegség miatt komoly kezelésre szorul, akkor abban is.

VÍZÖNTŐ I. 20.–II. 18. Az Uránusz helyzeténe­k hála, ön továbbra is a legesélyes­ebbek közé tartozik a megújulás tekintetéb­en. Igaz, tapasztalh­atja, hogy az élete színtere szinte teljesen átalakul. Egy alapos nagytakarí­tással vagy a lakása átrendezés­ével, vagy akár teljes elköltözés­sel is elébe mehet a folyamatna­k. A lelkére jó hatással vannak a növények, a virágok.

HALAK II. 19.–III. 20. Az élete minden területén nagyon pozitív változtatá­sokat hajthat végre, de semmi nem megy magától! Szerencsér­e tetterőben sincs hiány. Az idő jó, minden feltétel adott, hogy többet mozogjon a szabadban, és kevesebb nehéz ételt fogyasszon. Ideális időszak lehet ez egy fogyókúra megkezdésé­re, ha ezt indokoltna­k érzi.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary