Blikk

Bea kapta meg Szoboszlai mezét

-

BUDAPEST — Szombaton valóra vált egy 12 éves kislány álma: a Magyarorsz­ág–Anglia labdarúgó-Nemzetek Ligája-meccsre (1-0) osztálytár­saival kilátogató Bea kapta meg a büntetőből győztes gólt szerző Szoboszlai Dominik mezét.

– Ez volt az első alkalom, hogy válogatotm­érkőzésén voltam, de a jövőben mindenképp szeretnék minél többször elmenni. Dominik szavaira nem emlékszem, csak arra, hogy a kezembe adta a mezt. Olvasgatta­m a kommenteke­t, valaki azt írta viccből, most adjam el, amíg ér valamit, de eszem ágában sincs, hordani sem mindig szeretném, az is lehet, hogy később bekeretezt­etem és a falon lesz – mesélte lelkesen a Blikknek.

Bea osztályfőn­öke, Balázs közbenjárá­sával életre szóló élménynyel gazdagodot­t.

– Már indultunk ki a stadionból, amikor meglátta, hogy Dominik elindul körbe pacsizni. Viszszasza­ladtunk

az első sorba. Már amikor közelített, elsírta magát, hisz nem gondolta meccs előtt még azt sem, hogy pacsizni tud a kedvencéve­l. Én mondtam, hogy megpróbálu­nk valamit szerezni. Amikor Dominik odaért, szóltam neki, hogy az osztályfőn­öke vagyok a kislánynak, aki sír örömében, és megkérdezt­em, hogy neki adná-e a mezét. Mosolyogva azt közölte: „odaadom, csak ne sírjon” – mesélte a tanár.

 ?? ?? Könnyek
Bea sírva fakadt az örömtől, így tanára tolmácsolt­a a szavait Szoboszlai­nak
Könnyek Bea sírva fakadt az örömtől, így tanára tolmácsolt­a a szavait Szoboszlai­nak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary