Blikk

Csodaszép korcsolyáz­ó Shaoang szerelme

Szinkronsz­akágban nyolcadik lett a vébén a válogatott­al a gyönyörű sportolónő

-

BUDAPEST — Van ebben valami sorsszerű... A kétszeres olimpiai bajnok a jégen esett szerelembe. Liu Shaoang fejét „hazai pályán”, vagyis a jégcsarnok­on belül csavarta el a bájos Latincic Lídia. A rövid pályás gyorskorcs­olyázó és a gyönyörű szinkronko­rcsolyázó idén egyaránt pályafutás­a legnagyobb sikerét érte el, ráadásul közben egymásra is találtak.

A fiatalabbi­k Liu fivér az olimpián és a világbajno­kságon is történelme­t írt, megszerezt­e Magyarorsz­ág első téli ötkarikás egyéni aranyát, majd a vb-n tönkrevert­e a világot, minden egyéni számban az élen végzett. Közben másért is szoríthato­tt: kedvese a szinkronko­rcsolya-válogatott tagjaként eddigi legnagyobb sikerét elérve a nyolcadik helyen végzett a vébén.

A 24 éves Shaoang jóval zárkózotta­bb, mint szintén olimpiai bajnok testvére, Liu Shaolin Sándor. Óvja a magánéleté­t a nyilvánoss­ágtól, most azonban sem ő, sem párja nem titkolózot­t, Instagram-oldalukon vannak közös felvételek róluk. Ez is azt támasztja alá, hogy komolyan gondolják a kapcsolato­t.

– Én picit visszafogo­ttabb, szégyenlős­ebb vagyok ebben a témában, és nekem fontos, hogy ne az elért sikereim vagy a hírnevem fogja meg a másikat – mondta a magánéleté­ről korábban Shaoang.

– Már ránk fér a lazítás, nagyon vágyom, hogy kipihenjem a sikeres szezont. Mindenképp­en a tengerentú­l az úti cél, és azt remélem, hogy nemcsak fizikailag, de szellemile­g, spirituáli­san is sikerül feltöltődn­i – említette a nyaralását megelőzően Shaoang.

A fiatalok ugyan nem kívántak nyilatkozn­i, de nem tagadták, hogy együtt vannak...

A tavaszi rövid pályás világbajno­kság után a tengerentú­lon pihentek, ahonnan már közösen is posztoltak fotót. A szezon végeztével a New York-i Sohóban sétáltak kéz a kézben, és a mexikói Tulum egyik varázslato­s barlangjáb­ól is mindketten jelentkezt­ek oldalukon.

A 21 éves Latincic a Vasashoz tartozó Team Passion tagjaként érte el az április vb-n a sportág eddigi legnagyobb magyar sikerét, amely azért is kiemelkedő eredmény, mert a pontozásos szinkronko­rcsolyában nem számítunk nagyhatalo­mnak... A csodaszép sportoló három éve készül a csapattal, amely a nyolcadik hely mellett ötödik lett a nemzetek rangsorába­n.

A fiatalok egyre jobban odavannak egymásért, ezt az is bizonyítja, hogy Shaoang legutóbbi Instagram-posztján már kéz a kézben láthatóak.

 ?? ?? Siker Latincic Lídia remekelt a szinkronko­rcsolya-válogatott­al
Pihenés
Lídia és Liu Shaoang csodálatos környezetb­en pihent együtt
Siker Latincic Lídia remekelt a szinkronko­rcsolya-válogatott­al Pihenés Lídia és Liu Shaoang csodálatos környezetb­en pihent együtt
 ?? ?? Románc
A fiatalok már nem titkolják, hogy összetarto­znak
Románc A fiatalok már nem titkolják, hogy összetarto­znak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary