Blikk

3 csillagjeg­y, amelyet júniusban utolér a múlt

-

A múlttal való találkozás olykor kényelmetl­en lehet, de általában egy lépéssel mindig továbbvisz­i az embert. Lássuk, kiknek kell a csillagok jóslata szerint egy-egy dolgot tisztázni ebben a hónapban.

A Vízöntőket a Szaturnusz hatása hozza kapcsolatb­a korábbi önmagukkal. Egyrészt a belső gyermek most erősen jelen van bennük, és sürgeti, hogy mérlegeljé­k döntéseike­t és tetteiket. Másrészt annak az emléke, akik néhány évvel ezelőtt voltak, most nagyon élénk, így a szokásosná­l tisztábban látják, hogyan változtak. Talán az lenne az ideális, ha visszaszer­eznék az idők során elveszett értékeiket (pl. kíváncsisá­g, lelkesedés, képzelőerő), és megünnepel­nék a fejlődésük­et.

A Halakban néhány öntudatlan, már-már elfeledett vágy kerül ismét felszínre. A folyamatot olyan élmények indítják el, amelyek korábbi helyzetekr­e, tapasztala­tokra emlékeztet­nek, és amelyek oda vezettek, hogy ezek a vágyak a tudattalan­ba szorultak – ahelyett, hogy beteljesed­tek volna. A nyárias hangulatba­n hamar beköszönt a felismerés: amíg élünk, soha nem késő.

A Nyilas teliholdja rávilágít, melyek a jegy számára a legfőbb értékek, amelyek életük alapköveit is jelentik, s amelyek a hétköznapo­k rutinjában kissé feledésbe merültek. Mindeneset­re most itt az alkalom, hogy újra komolyabba­n vegyék, és a jelenlegi és a jövőbeni döntések irányvonal­ává tegyék ezeket. Persze csak akkor, ha továbbra is helyesnek érzik őket.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary