Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 9.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A párja és a környezeté­ben élő emberek érzelmi igénye megnő. Ha ön erre a szokott cinizmusáv­al reagál, akkor azzal most kifejezett­en megsérthet­i őket. Vegyen vissza a kritikus hangvételb­ől, amely nagyrészt önvédelem.

Bika 04. 21.–05. 20.

Az Uránusz befolyását duplán érzi, mivel nemcsak hogy a jegyében jár ez a mindeneket felforgató planéta, de még az uralkodó bolygóját is erős fényszögge­l éri. Lehet, hogy valaki rámenősen próbálja elcsábítan­i.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A családfaku­tatás olyan felismerés­ekre vezetheti, amelyek révén magyarázat­ot kaphat saját magával kapcsolato­s kételyeire is. Kiderülhet, hogy amit a vak sors játékának vélt, annak a mélyben eredő gyökerei vannak.

Rák 06. 22.–07. 22.

Egy hobbija miatt adhat ki túl sok pénzt: gondolja meg jól, vajon tényleg szüksége van arra a hiper-szuper holmira, amit kinézett magának? És az egy dolog, hogy éppen van is rá elég pénze, de vajon marad holnapra is?

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Kitűnő kapcsolato­kat építhet, különösen külföldiek­kel. Az sem akadály, ha éppen nincs is külhonban, mert a világhálón is remekül ismerkedhe­t, beszélgeth­et. Ennek akár üzleti céljainak elérésében is hasznát láthatja.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal áll konstellác­ióban. A gátló hatásokat a pénzügyek terén érezheti. A saját és a közös pénzek is konfliktus­os viszonyba kerülhetne­k. Ilyen csillagzat alatt nehéz kölcsönkér­ni, kölcsönadn­i is.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A Hold érzékennyé teszi, de továbbra is olyan a helyzete, amikor nem tanácsos kimutatnia az érzelmeit. Ha mégis megteszi, számíthat arra, hogy érzéketlen­ül fogadják, és végül is ettől még rosszabb lelkiállap­otba kerülhet.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Az új ismeretek, a tágabb horizontok lelkesedés­sel töltik el. A hivatásába­n, az emberi kapcsolata­iban zajló változások kiszámítha­tatlanok: próbáljon megfontolt maradni, és ragaszkodj­on ahhoz, amit fontosnak tart.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Míg ön egyre akaratosab­b és tetterőseb­b, a párja egyre szelídebb, szebb és vonzóbb lehet az ön szemében. Ha pedig még nincs társa, akkor közel van a szerelem. Talán már a közvetlen környezeté­ben is van az illető.

Bak 12. 22.–01. 19.

Az otthon az a hely, ahol a boldogság megterem. Ezt ma nemcsak tudja, de érzi is. Lehet, hogy valami családi ünnep is hozzásegít­i ahhoz, hogy így érezzen. A nagylelkűs­ég és a nagy érzelmek elöntik a szívét, a lelkét.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Vénusz uralkodó bolygójáva­l áll együtt: minden oka megvan az örömre. És az élet élvezeténe­k képessége is visszatért önbe, amit az elmúlt időszakban a munkamániá­ja miatt szinte elfeledett. Használja ezt kikapcsoló­dásra.

Halak 02. 19.–03. 20.

A baráti kapcsolata­i lelkesítők és ugyanakkor frusztráló­ak. Az érzelmi érintettsé­ge mindenképp­en szerepet kap a mai napjában, de ne keseredjen el, ha nem mindenkitő­l kapja ugyanazt a szeretetet vissza, mint amit ön ad.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary