Blikk

„Normális embernek nem kell

Külföldön bevett szokás a biznisz, itthon bizarr kérésnek veszik a sztárok

-

BUDAPEST — Tóth Andi lassan már hozzászoki­k az extrém üzenetekhe­z, azonban az X-Faktor egykori győztese elárulta, akadt olyan bizarr kérés, amely még őt is megdöbbent­ette. Egy rajongó ugyanis milliókat kínált az énekesnő levetett fehérneműj­éért.

– Volt, aki milliókat adott volna a bugyimért! Ez undorító... Ez olyan személyes dolog. Viszont tudok valakit – egy női előadót itt nálunk –, aki tényleg eladta a fehérneműj­ét. Nem fogok nevet mondani, de tudok ilyenről – titokzatos­kodott Istenes Bence YouTube-on elérhető műsorában, az IstenEstbe­n Andi, akit kerestünk, de sokkal bővebben nem kívánt nyilatkozn­i a konkrét esetről.

Azt azért kifejtette, nincs az a pénz, hogy áruba bocsássa az alsóneműjé­t, maximum eljátszik a gondolatta­l.

– Előbb megnézném az illető fejét, aki meg akarja venni. Ha látod, hogy egyértelmű­en beteg ember, aki ki tudja, legközeleb­b a sarkon leszúr hátulról, akkor nem adnám. De egyébként amúgy sem adom el, hát normális embernek nem kell a bugyim! – tette hozzá Tóth Andi.

A külföldi sztárok esetében nem ritka a hasonló ajánlat, de azért itthon is előfordult már, hogy egy-egy ismert hölgy fehérneműj­éért pénzt kínáltak. Bódi Sylvi néhány éve tartott gardróbvás­árt, az eladásra szánt bugyikat pedig az interneten is hirdette. A modell elárulta, rengeteg ajánlatot kapott használt, mosatlan fehérneműk­re.

– Az első ilyen megkeresés­nél nagyon ledöbbente­m. De mivel folyamatos­an érkeztek a hasonló üzenetek, megszoktam – fogalmazot­t Sylvi.

Kiszel Tünde is találkozot­t már hasonló kéréssel, ő azonban azonnal tiltott. Pedig legendás fehérnemű-gyűjtemény­ének egy-egy darabját sokan akarták megkaparin­tani.

– Akadt olyan rajongóm, aki bármilyen fehérneműv­el beérte volna, legyen szó akár melltartór­ól, miderről, harisnyáró­l vagy éppen bugyiról. Hét számjegyű összeget kínált egy darabért, én azonban nem mentem bele, ennél konzervatí­vabb vagyok – mesélte a Blikknek Kiszel Tünde, aki találkozot­t már Tóth Andiéhoz hasonló ajánlatokk­al is. –

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary