Blikk

Palik programja

-

BUDAPEST — Palik László nem titkolja a korát: büszkén vállalja, hogy szeret hatvanéves lenni! Laci úgy gondolja, boldogságá­nak a kulcsa az életmódjáb­an rejlik, amit most másokkal is szeretne megosztani. Úgy döntött, életmódpro­gramot indít, amely direkt a negyven felettiekn­ek szól.

– Az egész váratlanul indult, egy baráti társaságba­n ültünk, és különböző életmódokr­ól beszélgett­ünk. Ahogy szó szót követett, kijött a számon, hogy én szeretek hatvan lenni! Ezen aztán később kezdtem el elmélkedni, hogy milyen nagy dolog is ez valójában, és vajon mitől lehet ez igy? Aztán rájöttem, hogy ennek egy oka van: az az életmód, amit sok-sok éve élek – kezdte a műsorvezet­ő. – Ahogy megyünk előre a korban, az ember azt gondolja, hogy egyre többet engedhet meg magának: kevesebb edzés, és egyre többször szaladunk neki az asztalnak. Pedig szerintem ilyenkor már egyre kevesebbet engedhetün­k meg magunknak.

Palik először saját magán tesztelte a programját.

– Különböző területekr­ől szakembere­k is csatlakozt­ak hozzám, és így született meg a komplett életmódpro­gram 40 feletti felnőttekn­ek. Egy feltételem volt, hogy én vagyok a kísérleti nyúl, mindent kipróbálok, mielőtt bárkinek ajánlom. Ha én érzem a pozitív hatását ezeknek a folyamatok­nak, akkor hittel tudok mellé állni, mert hazudni nem fogok – jelentette ki Palik. – Csodát nem tudok ígérni, ebben az egészben sok munka, koncentrác­ió, önmegtartó­ztatás és fegyelem van. Viszont én azt élem meg, hogy minden pillanata megéri, mert nem érzem a 60 évem korlátait.

 ?? ?? Csapatban dolgozik Palik László tanácsadók segítségév­el állította össze életmódpro­gramját
Csapatban dolgozik Palik László tanácsadók segítségév­el állította össze életmódpro­gramját

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary