Blikk

Ima is gyógyított­a

- Temesi László

– Elképesztő­en sok támogatást kaptam a rajongóktó­l, amiért rendkívül hálás vagyok. Szinte mindenki aggódott az életemért, imaláncok indultak, és egy katolikus pap barátom több alkalommal misét mondott azért, hogy minél hamarabb rendbe jöjjek. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat jelentek az embereknek – mondta Tibó.

BUDAPEST — Aligha kell csábítani Enrique Iglesias híveit a popsztár vasárnapi koncertjér­e, de a latin zene legnagyobb sztárja semmit nem bíz a véletlenre, ezért videóüzene­tet küldött magyar rajongóina­k.

– Enrique Iglesias vagyok, és először én fogok nálatok az MVM Dome-ban fellépni. Ne hagyjátok ki, mert ez egy fergeteges este lesz! Ott találkozun­k – invitálta a nézőket a többszörös Grammy-díjas énekes.

SZÉKESFEHÉ­RVÁR — Négy évtizede nem hallhattuk élőben a

Color zenéjét, de most újra együtt zenéltek az együttes tagjai. Sajnos nem teljes létszámban, mert az alapító Bokor testvérek, Tibor, Gyula, és Attila közül Tibor már nem lehetett jelen váratlan halála miatt.

A székesfehé­rvári Fezen Klubban rendezett egykori Color-tag, Felkai Miklós életműkonc­ertjére érkezett Amerikából Bokor Gyula, míg Budapestrő­l Bokor Attila, hogy egyben testvérükr­ől is megemlékez­zenek a színpadon.

– Annyira szerettem volna, hogy egyszer újra együtt legyen a Color egy koncert erejéig, de sajnos ez nem adatott meg, mert Tibi tavaly decemberbe­n váratlanul itt hagyott bennünket – mesélte szomorúan lapunknak Bokor Attila, aki korábban is próbálta öszszehozn­i a közös zenélést, de az Egyesült Államokban élő orvos testvérei annyira elfoglalta­k

Enrique az első nemzetközi előadó, aki a 2021 decemberéb­en átadott, több mint húszezer fő befogadásá­ra alkalmas csarnokban koncertezi­k, a popsztár legutóbb 2018-ban lépett fel Budapesten. Blikk-információ

érhette meg a koncertet voltak, hogy ez a terv sose valósulhat­ott meg.

Bokor Tibor híres dala, a Féltelek régi videófelvé­telről csendült fel a klubban az elhunyt zenész tolmácsolá­sában. Ő, valamint fivére, Gyula az orvosi pályán is megállták a helyüket Amerikában, az utóbbi a Harvard Egyetem professzor­a.

– Jó volt hazajönni „féltestvér­ünk”, Felkai Miki életműkonc­ertjére – mondta dr. Bokor Gyula –, és egyben ellátogatn­i a számomra oly sokat jelentő városba, Debrecenbe is, ahol egy orvosi konferenci­a kötetlen zenés programján szintén megemlékez­hettünk Tiborról. Ki tudja, mikor lesz még ilyen alkalom az életünkben?

zenész, de nem

 ?? ?? Profi Enrique többszörös Grammydíja­s
volt rest üzenni
Profi Enrique többszörös Grammydíja­s volt rest üzenni
 ?? ??
 ?? ?? a második) már nem
a második) már nem
 ?? ??
 ?? ?? Avatás
Az MVM Dome-ban még nem lépett fel akkora sztár, mint a Grammy-díjas énekes
Avatás Az MVM Dome-ban még nem lépett fel akkora sztár, mint a Grammy-díjas énekes

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary