Blikk

Peller Mariann: Nem vagyok jó kislány

-

BUDAPEST — A mindig mosolygó Peller Mariannról a legtöbb embernek a kedvesség és a vidámság jut eszébe először, hiszen szinte mindig így láthatjuk. A Reggeli műsorvezet­ője rácáfolt erre, és közösségi oldalán elárulta, bizony neki is vannak rossz napjai.

„Nem mosolygok mindig. Nem vagyok mindig vidám. Nem vagyok mindig kedves. Nem vagyok mindig megértő, elfogadó. Nem teljesítek minden kérést. Nem vagyok jó kislány. Sokáig igyekeztem az lenni, megfelelni minden velem szemben támasztott elvárásnak. Ha megszabjuk a saját határainka­t, és kimondjuk, hogy »nem«, attól még nem leszünk rossz emberek. Legfeljebb önmagunk leszünk” – írta a tévés.  Pénteken dedikálja Kikötő címmel az Ünnepi Könyvhétre megjelenő versesköte­tét. Mikor van ideje a lírára?

– Verseim a pandémia nehéz időszakába­n születtek, amikor a jóval kevesebb színházi munkám mellett bőven jutott idő az elmélyülés­re, az alkotásra, az írásra. Persze ez nem azt jelentette, hogy mindennap tollat ragadtam, sokat olvastam is, sétáltam, kirándulta­m a feleségemm­el és unokáztam, mert éppen ebben az időszakban született meg Leó kisunokám, aki megihletet­t a Játssz és álmodj című versemre, amely helyet kapott a kötetben.

 Amelyben nem csak olvasnival­ó van...

– Igaz, egy CD is, amin a könyvben szereplő költeménye­imet mondom el. Érdekes feladat volt, hiszen általában

 ?? ?? Peller Mariannnak is vannak rossz napjai
Peller Mariannnak is vannak rossz napjai
 ?? ?? Bevallotta
Bevallotta

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary