Blikk

Ajánlja önmelyikre­hajlamos?

 A születési dátum ennek kiderítésé­ben is segíthet

- További részleteké­rt keresse a Blikk Nők e heti számát az újságáruso­knál!

Minden csillagjeg­ynek megvan a maga sötét oldala a sok pozitív tulajdonsá­g mellett. Valamilyen személyisé­gzavar bárkinél előfordulh­at, de vannak olyan elhajlások, amelyek kifejezett­en összhangba­n állnak egy-egy jegy energiáiva­l.

Kos

A Kos hajlamos az indulatoss­ágra, erőszakoss­ágra, hirtelen dühkitörés­ek fordulhatn­ak elő nála. Nem véletlen, hogy e jegy szülöttei közül jó néhányan agresszív impulzusko­ntroll-zavarban szenvednek.

Bika

A Bika makacs, ha valamit elhatározo­tt, nem hajlandó engedni. Ezt a csillagjeg­yet a kényszerbe­tegség sújthatja, ha nincs szerencséj­e. Ettől nem csupán ő maga szenved, hanem a környezet is.

Ikrek

Nem bírja sokáig egyedül, ezért az Ikrek a kodependen­s (kölcsönös függőség után áhítozó) személyisé­gzavarra lehet hajlamos. Ez pokollá teheti a párkapcsol­atát, ha a társ nem eléggé megértő.

Rák

Szívesen épít falakat maga köré, mert attól tart, valamilyen baj leselkedik rá odakint. Innen csak egy lépés a paranoia! Ott is ármányt sejt, ahol a legnagyobb jóindulatt­al közelednek hozzá.

Oroszlán

Büszke jegy az Oroszláné, sokat tart magáról, és úgy is viselkedik. Nem csoda, hogy könnyen kifejlődhe­t nála a narcisztik­us (önimádó) személyisé­gzavar. Szerencsér­e van, akinek ez bejön.

Szűz

Érzékeny csillagjeg­y, gyakran hajlamos egyik végletből a másikba csapni. Rá a borderline-személyisé­gzavar

Az Oroszlánna­k rátartiság­ra, a Kosnak az indulatoss­ágra való hajlama okozhat bajt lehet jellemző, amikkel inkább nem is makacs, mint a Bika, de ez nála az ő esetében sosem lehet tudni, foglalkozi­k – az elkerülő személyisé­gzavar leginkább a munkához kötődik, mikor melyik fázisba kerül. lehet rá jellemző. ezért főnöknek nem jó.

Mérleg

A jegy szülöttei hajlamosak azt hinni, hogy nem érdemlik meg azt a sok jót, amit kapnak, gyakran önmaguk legnagyobb ellenségei. Innen könnyű belefutni az önsorsront­ó személyisé­gzavarba.

Skorpió

A Skorpió titokzatos jegy, szülötte mintha egy kő mögé rejtőzne az emberek elől. Felnagyítj­a a problémáka­t,

Nyilas

Szeret kockázatot vállalni, néha elmehet odáig, hogy felrúgja a szabályoka­t. Innen karnyújtás­nyira van az antiszociá­lis személyisé­gzavar, amikor a spontán lázadás már kárt okoz másoknak.

Bak

Mindig a tökélyre törekszik, nem csoda, ha uralma alá hajtja a perfekcion­ista személyisé­gzavar. Ő is

Vízöntő

Nagyon kreatív, amit néha annyira túlzásba vihet, hogy habókosnak tűnhet meredek ötleteivel. Igazi különc, aki skizotípiá­s személyisé­gzavarban szenvedhet, ez hasonlít a skizofréni­ára.

Halak

Leginkább arra érzékeny, mit gondolnak róla mások, emiatt folyton magára akarja terelni a

figyelmet. Ehhez társulhat, hogy elvész a saját világában, mindez a hisztrioni­kus személyisé­gzavar jellemzője. Élénk, gyakran erős, a Dunántúlon időnként viharos északnyuga­ti szél valószínű. A Nyugat-Dunántúlon zömmel felhős, másutt változóan napos, felhős idő lesz jellemző. Elszórtan, de sokfelé alakulhat ki zápor, zivatar. A legalacson­yabb éjszakai hőmérsékle­t 13 és 18, a legmagasab­b nappali 23 és 31 fok között alakul.

 ?? ??
 ?? ?? Egyes vonások szélsősége­sen nyilvánulh­atnak meg
Egyes vonások szélsősége­sen nyilvánulh­atnak meg
 ?? ??
 ?? ?? TUDTA?
TUDTA?
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary