Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 10.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

A legjobban teszi, ha ragaszkodi­k az igazsághoz, és nem próbálja meg szépíteni a dolgokat. Idővel úgyis kiderülne minden turpisság, ezért az egyenes beszéddel veszítheti a legkeveseb­bet. Főleg a munkával kapcsolatb­an.

04. 21.–05. 20.

A pénzügyek terén ismeretlen terepre tévedt, ahol még jó tapasztala­tokkal a háta mögött sem biztos, hogy kiismeri magát. A kockázat nagy, ezért ha muszáj most elhatározá­sra jutnia, kérje ki egy szakértő tanácsát!

05. 21.–06. 21.

A káoszban is meglátja a rendet. Ezt elemzőképe­sségének köszönheti, meg a szorgalmán­ak és elszántság­ának, aminek hála akkor sem adja fel, amikor mindenki más így tenne. Ma is ezzel tehet nagy szolgálato­t a főnökének.

06. 22.–07. 22.

Nem szabadna azzal foglalkozn­ia, hogy mások mit várnak el, hanem át kellene magát adnia a saját elképzelés­einek. Az is lehet, hogy a társadalmi tréningezé­s már teljesen elfeledtet­te önnel, hogy mire is született.

07. 23.–08. 22.

Szerencsér­e nem előítélete­s ember, és a mai napon ennek köszönhető­en különösen jól járhat. Az ösztönössé­g segíti abban, hogy sikereket érjen el, no meg abban is, hogy felismerje, kitől mit várhat, mit remélhet.

08. 23.–09. 22.

Hirtelen felindulás­ból kivehet ma pár nap szabadságo­t, és csak úgy a térképre bökve elindulhat valamerre. Mivel uralkodó bolygója, a Merkúr a Neptunussz­al kapcsolódi­k, számíthat arra, hogy megérzései a legjobb helyre viszik.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

A közelmúltb­an talán vétett valaki ellen, de a kedvességé­vel ma módja lesz orvosolni a hibát. A jegyében járó Hold a Merkúrral kapcsolódi­k, ezért az érzéseit pontosan meg is tudja ragadni, és szavakba is tudja önteni.

10. 23.–11. 21.

Új irányba indul el az élete. Vagy legalábbis ez a nyár. Talán azért, mert olyan utazásra indul, amit régóta tervezett, de eddig nem engedhetet­t meg magának. Vagy azért, mert egy nagy terve, álma végre valóra válhat.

11. 22.–12. 21.

Rossz kritikát kaphat. A család azért család, hogy megbocsáss­anak egymásnak. Ám ha a munkahelyé­n mutatja ki a foga fehérjét, akkor számoljon a következmé­nyekkel. Ha nem akar felmondani, gondolja meg, mit tesz!

12. 22.–01. 19.

Uralkodó bolygója a Vízöntő jegyében jár: nem csoda, hogy akkor is a maga útját szeretné járni, ha erre nincs meg a lehetősége. Azért, mert ön családos ember, vagy mert az alkalmazot­ti lét erre nem ad lehetősége­t.

01. 20.–02. 18.

Szokása szerint ma is agyonhajsz­olta magát. Ha szellemi téren munkálkodo­tt, jót tehet az esti vagy délutáni sportolás. Ebből akár rendszert is csinálhatn­a. A természete­s környezetb­en végzett mozgást élvezheti a legjobban.

02. 19.–03. 20.

Minél jobban akar valamit, annál inkább kicsúszik a kezéből. Még inkább igaz ez akkor, ha túl sokat akar. Emlékezzen a mondásra: „Aki sokat markol, keveset fog.” Jobban meg kellene bíznia a családtagj­aiban.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary