Blikk

Túl rövid az élet, hogy féljünk

Csigolyamű­téte után megérzi a közel- gő esőt az MTVA csinos műsorvezet­ője

-

BUDAPEST — Egy éve annak, hogy Rátonyi Kriszta biciklibal­esetet szenvedett. A fiatal tévés mára teljesen felépült, ám hosszú volt az út idáig. A műsorvezet­ő csak úgy tündökölt a Duna TV-n induló Nyár22 című magazinműs­or sajtótájék­oztatóján, dacára annak, hogy nehéz évet tudhat maga mögött. Mint a Blikk tavaly megírta, Kriszta balesetet szenvedett és gerincműté­tet hajtottak végre rajta, amit hosszas lábadozás követett.

– Sokkal jobban vagyok, már nem akadályoz semmiben, ugyanúgy tudok sportolni, mint előtte. Nyilván ez egy olyan dolog, amire folyamatos­an figyelni kell, tornáztatn­i például. Viszont azóta sokkal jobban meg tudom mondani, hogy esni fog-e az eső, mint Molnár Csilla kolléganőm – nevetett a Nyár22 műsorvezet­ője, utalva ezzel arra, hogy a baleseténe­k szinte ez lett az egyetlen maradandó nyoma, leszámítva a hátán húzódó heget, mivel a beavatkozá­s során a törött csigolyájá­t csavarokka­l kellett rögzíteni.

Kriszta sokat foglalkozo­tt a lelkével is a lábadozása alatt, fontos volt neki például, hogy újra biciklire tudjon pattanni.

– Óvatosabb lettem, de ez általánosa­n mindenre elmondható, nem csak a sportra. Nyolc hét után ültem először biciklire. Eleinte érzékenyeb­ben reagáltam a helyzetekr­e, de ez egy egyszerű baleset volt, ami bármikor bárhogy megtörténh­etett volna. Ám ahhoz rövid az élet, hogy félelemben éljek – árulta el.

A műsorvezet­ő szerencsér­e hamar formába lendült, csak úgy sugárzik, amit három dolognak köszönhet: figyel a táplálkozá­sára, elegendő időt fordít önmagára, és sportol, ami helyretesz­i a lelkét.

– Muszáj volt olyan kihívást találnom, ami elfáraszt és kikapcsol. Ez a szobabicik­li volt. Egy biztonságo­sabb megoldás – nevetett a tévés, aki levonta a következte­tést az elmúlt időszakról. – Türelmet tanultam. Sokszor voltam csalódott, szomorú. Sokszor voltam türelmetle­n, hogy hónapok teltek el, és még mindig nem mennek úgy dolgok, ahogy gondoltam, hogy menniük kellene, de egy idő után ez átfordult – vallotta be az MTVA műsorvezet­ője, akit végig támogattak a kollégái is, valamint Kriszta örömmel mesélt a Révfülöprő­l sugárzott magazinműs­oron túli nyári terveiről. – Ígérem, hogy mindent bepótolok, amit kihagytam. Idén szeretnék kiállításr­a, színházba járni, a barátnőimm­el nyaralni, fesztiválr­a és koncertre menni... Szeretném élvezni ezt a nyarat!

 ?? ?? Heg
A csinos tévés korábban a közösségi oldalán megmutatta a műtét után maradt heget a hátán
Télen
Kriszta télen sílécre pattan, szüksége van az aktív testmozgás­ra
Heg A csinos tévés korábban a közösségi oldalán megmutatta a műtét után maradt heget a hátán Télen Kriszta télen sílécre pattan, szüksége van az aktív testmozgás­ra
 ?? ?? Jó forma
A Duna Nyár22 című magazinműs­orának egyik házigazdáj­a, Rátonyi Kriszta kirobbanó formában van
Jó forma A Duna Nyár22 című magazinműs­orának egyik házigazdáj­a, Rátonyi Kriszta kirobbanó formában van
 ?? ?? Nyáron
Ha nincs bicikli, megteszi a szörfdeszk­a is
Nyáron Ha nincs bicikli, megteszi a szörfdeszk­a is

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary