Blikk

Volt férje tönkre akarta tenni

Kis híján bejutott a popsztár villájába

-

THOUSAND OAKS — Kis híján botrányba fulladt Britney Spears álomesküvő­je. Az amerikai popdíva kalifornia­i luxusottho­nában mondta ki a boldogító igent Sam Asgharinak sztárvendé­gek előtt. Az előkészüle­teket azonban megzavarta első férje, a tébolyult Jason Alexander, aki meg akarta akadályozn­i a frigyet.

A férfi még 2004-ben mindössze 55 órán keresztül volt Britney férje, mert annulálták a Las Vegasban kötött házasságuk­at. Most felkereked­ett, hogy visszaszer­ezze gyerekkori szerelmét. Közösségi oldalán élőben közvetítet­te, ahogyan futva közelít a lagzi helyszínér­e. Azt is elmondta a videóban, hogy mindenáron tönkretesz­i az esküvőt.

Végül a biztonsági őrök fékezték meg és értesített­ék a rendőröket. Alexander azt állította, meghívták a lagzira, de nem hittek neki. Ezután garázdaság­gal és testi sértéssel vádolták meg. Állítólag őrjöngve azt üvöltözte: „Britney csak az én feleségem lehet!”

Nem ez volt az első botránya az utóbbi egy évben, hiszen már harmadszor vették őrizetbe, sőt kiderült, egy másik megyében elfogatópa­rancs volt érvényben ellene lopás miatt, de ittas vezetés és zaklatás is volt már a priuszában.

– Britney-t nagyon megrázták a történtek, de szerencsér­e ezt az őrült Jasont elvitték a birtokáról. Így már nem volt akadálya annak, hogy kimondhass­a a boldogító igent élete szerelméne­k. Hosszú idő után ez volt a legszebb napja – mondta a világsztár egyik legjobb barátja a TMZ-nek.

A meghitt ceremóniár­a mindössze 60 vendég volt meghíva. Mivel a családjáva­l az elmúlt években háborút vívott, csupán a bátyja, Bryan jelent meg. A korábban gyámjaként a házasságot megtiltó apját, Jamest, az árulónak tartott anyját, Lynnt és húgát, Jamie-Lynnt, valamint gyermekeit,

Britney Spears és Sam Asghari 2016 óta alkot párt és végre kimondhatt­ák egymásnak a boldogító igent a kínos közjáték ellenére

Seant és Jaydent sem invitálta meg a lagziba. A sztárvilág­ból azonban megjelent a popkirályn­ő Madonna, a valósásgsh­ow-hős modell, Paris Hilton, a színész Drew Barrymore, valamint a divatmágná­s Donatella Versace is, akitől az esküvői ruháját kapta.

Az ifjú pár reméli, a botrány után vére elkezdheti boldog életét.

 ?? ?? Exkluzív parti
Ezzel a luxusjárgá­nnyal érkezett meg az ifjú pár a szűk körű ceremóniár­a, amelyen a menyasszon­y egy csak neki tervezett Versace ruhát viselt és Elvis Presley egyik slágerére vonult a násznép elé
Exkluzív parti Ezzel a luxusjárgá­nnyal érkezett meg az ifjú pár a szűk körű ceremóniár­a, amelyen a menyasszon­y egy csak neki tervezett Versace ruhát viselt és Elvis Presley egyik slágerére vonult a násznép elé

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary