Blikk

Hét napig tart a buli Kamarás Norbinak

- Cs. H.

BUDAPEST — Egy hétig ünnepel Kamarás Norbi! Az Éjjel-nappal Budapest sztárja 9-én töltötte be 34. életévét, s bizony megadja a módját a bulizásnak.

– Nálunk ennek megvan a hagyománya, ugyanis 6-án van a névnapom, 9-én a születésna­pom, és már gyerekkoro­mtól törekedtek arra a szüleim, hogy ezeket külön tartsuk. Ez mindig jó alkalom arra, hogy összeüljön a család, együtt legyünk, ezért is húzódik el az ünneplés. Azt gondolom, hogy megérdemle­k egy hetet, ami csak rólam szól – kezdte lapunknak nevetve Norbi, aki azt is elárulta, hogy szerelme, Odett ilyenkor minden kívánságát lesi.

– Készenlétb­en kell lennie, mivel sosem tudhatja, hogy mit szeretnék majd. Odett tündér volt, készült ajándékkal, pedig mondtam, hogy nem kell. Számomra fontosabb a tárgyi ajándéknál a közösen töltött idő, az élmény. Inkább menjünk étterembe, ahová amúgy is ritkán járunk, együnk egy jót, beszélgess­ünk. De Odett nagyon figyelmes volt, a tökéletes ajándékkal lepett meg. Cipőmániás vagyok, és van egy, ami hiányzott a gyűjtemény­ből.

 ?? ?? Balhés ex Jason Alexander 2004-ben 55 órán át volt Britney férje, most rendőrök vitték el a lagziról
Balhés ex Jason Alexander 2004-ben 55 órán át volt Britney férje, most rendőrök vitték el a lagziról
 ?? ?? Meglepetés Norbit a szerelme, Odett lepte meg ajándékkal a születésés névnapján
Meglepetés Norbit a szerelme, Odett lepte meg ajándékkal a születésés névnapján

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary