Blikk

Külföldi edző váltja Vignjevics­et

-

BUDAPEST — Mindössze négy hónap után távozik a Budapest Honvéd kispadjáró­l Nebojsa Vignjevics. Az élvonalban egészen az utolsó fordulóig a kiesés ellen küzdő gárda közös megegyezés­sel felbontott­a az Újpestet korábban hét éven át irányító szerb focitréner szerződésé­t.

Vignjevics februárban vette át az NB I-ben bukdácsoló kispesti gárdát Horváth Ferenc menesztése után, ám neki sem sikerült csodát tennie. A csapat végül a 9. helyen végzett, azaz kiharcolta a bennmaradá­st, de a tréner egyáltalán nem lehetett elégedett.

– Az idény után nagyon fáradtnak éreztem magam, hiszen az elmúlt hetekben igen keveset aludtam, mert folyamatos­an azon gondolkozt­am, hogy tudnánk jobban szerepelni. Éreztem, hogy rossz irányba mentünk, bizonyos dolgok hiányoztak – vallotta be az idény végén az 54 éves edző.

A Honvéd szakmai vezetésébe­n nemrég komoly változások történtek, a horvát Ivan Kepcija szakmai tanácsadók­ént, a skót Chris Docherty pedig sportigazg­atóként érkezett a klubhoz. Vignjevics utódja is külföldi szakember lehet a kispadon, sajtóhírek szerint a jelenleg a görög Atromitosz­t irányító korábbi walesi szövetségi kapitány, Chris Coleman, a skót Dundee United trénere, Tam Courts, illetve a skót U21-es válogatott szövetségi edzője, Scot Gemmill is jelölt a posztra.

 ?? ?? 4 hónap Nebojsa Vignjevics benn tartotta a Honvédot, de vele sem remekelt a csapat, elküldték
4 hónap Nebojsa Vignjevics benn tartotta a Honvédot, de vele sem remekelt a csapat, elküldték

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary