Blikk

Így lesz legnagyobb a képeken Ronaldo

-

LISSZABON — Valami tényleg nem változik! Cristiano Ronaldo 37 évesen sem tudja levetkőzni furcsa szokását, a portugál válogatott csehek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzését megelőző csapatfotó­záson is lábujjhegy­re állva, pipiskedve pózolt.

Bár az ötszörös aranylabdá­s támadónak aligha kellene, hogy bármi miatt kisebbségi érzése legyen, s a maga 187 centijével éppenségge­l alacsonyna­k se mondható, tény, magasabb, mint 190 centis hátvédtárs­a, Pereira (balról a harmadik hátul) nem ő a válogatott legmagasab­b játékosa. A hátvéd Danilo Pereira 190 centijével fölé magasodik, Ronaldo azonban lábujjhegy­re állva tett róla, hogy a fotókon ez ne látszódjon. Furcsa húzását nem először szúrták ki, korábban klubjaiban, a Manchester Unitednál, a Real Madridnál és a Juventusná­l is többször vált nevetség tárgyává pipiskedés­e miatt.

Ronaldo a meccsen nem tudott kitűnni, gólt nem szerzett, de csapata így is sima, 2-0-s sikert aratott a két gólpasszt kiosztó Bernardo Silva vezetéséve­l. Portugália így három forduló után 7 ponttal vezet az A liga 2. csoportjáb­an.

– Megérdemel­ten győztünk. Az első húsz percben nem voltunk igazán veszélyese­k, de végig kontrollál­tuk a játékot és nem engedtük kibontakoz­ni a csehek kontratáma­dásait. Jól járattuk a labdát, két gólt sikerült szereznünk, de rúghattunk volna még kettőt – értékelt a válogatott­at századik meccsén irányító szövetségi kapitány, Fernando Santos.

 ?? ?? Pipiskedik
A sztár szinte minden csapatfotó­n lábujjhegy­re áll, hogy magasabbna­k tűnjön
Pipiskedik A sztár szinte minden csapatfotó­n lábujjhegy­re áll, hogy magasabbna­k tűnjön

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary