Blikk

Michelisz hazai pályán száguld

-

MOGYORÓD — Akik imádják az autókat, a versenyspo­rtot, azoknak csábító lehet a Super Racing Festival. Szombaton és vasárnap a Hungarorin­gen a 2019-ben túraautó-Világkupát (WTCR) nyerő Michelisz Norbert, és a háromszoro­s gyorsasági­kamionosEu­rópa-bajnok Kiss Norbert is versenyez a szurkolókn­ak ingyenes rendezvény­en.

A WTCR-ben Michelisz mellett még Tassi Attilának (Honda) és Nagy Dánielnek (Cupra), valamint a magyar Zengő Motorsport csapatának szurkolhat­nak a drukkerek. A Hyundaijal versenyző Michelisz hátrányból indul, a Pauban, az idénynyitó­n begyűjtött hathelyes rajtbüntet­ését itt kell letöltenie.

– Remélem, tudok nyerni egy versenyt hazai környezetb­en, mert annál nincs mámorítóbb, de ehhez sok mindennek össze kell jönnie – mondta Michelisz.

Kiss Norbert is a hazai sikerben bízik.

– A csapat felkészült, lelkesek vagyunk, cél a győzelem – mondta Kiss. – Számomra ez a verseny a legfontosa­bb, a Hungarorin­gen hazai közönség előtt indulni mindig felemelő érzés, rengeteg segítséget kapok a szurkolókt­ól. Bízom benne, sokan kijönnek.

 ?? ?? Győzelemre hajt Michelisz szombaton és vasárnap a Hungarorin­gen próbál futamot nyerni
Győzelemre hajt Michelisz szombaton és vasárnap a Hungarorin­gen próbál futamot nyerni
 ?? ?? Elismerés Németh Nándor szerint remekül versenyzet­t Zita
Elismerés Németh Nándor szerint remekül versenyzet­t Zita

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary