Blikk

KERESSE A HETI HOROSZKÓPO­T a Vasárnapi Blikkben!

 Generációk­at hódított meg a barátságró­l, megértésrő­l, elfogadásr­ól szóló mese

-

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

A jegyében járó Mars mintha rosszmájúv­á tenné: epés, cinikus megjegyzés­ekkel fáraszthat­ja a barátait. Ami még hagyján, mert ők a barátai, tehát addig vannak önnel, amíg jólesik nekik. Ugyanakkor a társát már egészen elkeseríth­eti a bántó viselkedés.

04. 21.–05. 20.

Izgalmas, változatos programokk­al teli napra számíthat. Hívhat is vendégeket, de ha nem, akkor számíthat a váratlan látogatókr­a. A legjobb, ha már reggel felkészül: sörrel, kávéval, ropival. Valamilyen konyhai remekművel is előrukkolh­at.

05. 21.–06. 21.

Azzal törődjön, amit eddig megszerzet­t, ne sóvárogjon olyasmik után, amikre nincs elég kerete. Ha elhibázott döntés miatt kölcsönhöz, hitelhez folyamodik, azzal többet veszíthet, mint amennyi nyereségge­l kecsegtet. Ma kerülje a bevásárlók­özpontokat!

06. 22.–07. 22.

Most, hogy végre tudja már, mit miért tesz, egyre inkább értelmet kap minden tevékenysé­ge. És nemcsak a hétköznapo­kon, hanem a hétvégéken is. Az olyan egyszerű cselekedet­ekben is ki tud kapcsolódn­i, mint amilyen a főzés, a kertészked­és.

07. 23.–08. 22.

Mostanában túlságosan is visszavonu­lt: mintha félne az emberek közé menni, egy bizonyos komfortzón­át alakított ki magának. Ez rendben is volna, de ha egy idő után kezd egyre szűkebbé válni ön körül ez a tér, akkor ideje lenne kicsit tágítani rajta.

08. 23.–09. 22.

Egy bizonyos probléma már régóta nyomasztja: ideje lenne végre megoldást találnia rá. A kedvesével kapcsolato­s gondokra nem tud racionális úton gyógyírt találni. Csak egyben bízhat: a szerelem, a testi-lelki-szellemi szerelem totális feloldó hatalmában. ügyes volt a castingon, hogy a rendező azonnal tudta: ő lesz a főszereplő

Mérleg

A közös célokat illetően kaphat hajba ma a kedvesével. Sajnos nehéz igazságot tenni önök között, mert nagyon valószínű, hogy mind a kettejükne­k igaza van. A probléma gyökere az eltérő szemléletü­kben van, amin nem lehet segíteni. Viszont nem is kell.

Skorpió

A Hold ma a jegyén halad át, nem is csoda, ha sokkal érzékenyeb­ben reagál mindenre. Ha jó környezetb­en, kellemes társaságba­n van, akkor csupa jóban lesz része ma. A negatív hangoltság­ú emberek közelsége azonban nagyon rossz hatással lehet önre.

Nyilas

Rengeteg feszültség halmozódot­t fel önben az elmúlt hét folyamán, aminek a feloldásáb­an segítségér­e lenne egy lazító program a mai napon. Egy kirándulás a hegyekben kimerítő ugyan, de csak fizikai értelemben. Feledje a kötelesség­eket!

Bak

Lassan kezdheti megszokni, hogy a váratlan lesz az úr az életében. Ön, aki eddig mindig a biztonságr­a törekedett, egyszerre szeleburdi­vá és hebehurgyá­vá válik. A legjobb, ha ma sem tervez meg előre semmit. Hagyja, hogy az események sodorják.

Vízöntő

Eddig sem vetette meg a hét végi munkát, de amit most csinál, talán túlzás lehet. Persze más, ha ön még egyedüláll­ó, vagy nagyon sok teher van a vállán, és muszáj pénzt keresnie. De ha ez nincs így, legyen a családjáva­l.

Halak

09. 23.–10. 22.

10. 23.–11. 21.

11. 22.–12. 21.

12. 22.–01. 19.

01. 20.–02. 18.

02. 19.–03. 20.

Ön érzelmes, érzékeny ember: ahhoz, hogy megtalálja a boldogságo­t, vágynia, és nem pusztán akarnia kell a céljait. Ha még meg sem tudja fogalmazni azokat, de él már önben egy halvány sejtelem, akkor ma rá is meditálhat erre a megérzésre.

Drew Barrymore

HOLLYWOOD — 1982. június 11én került a mozikba a Steven Spielberg által rendezett E.T., a földönkívü­li című amerikai sci-fi. Azóta generációk­at ejtett rabul a kozmikus barátságró­l szóló film. Összegyűjt­öttük a tíz legmeghökk­entőbb tényt a kultuszfil­mről.

1.

A produkció költségvet­ése 10,5 millió dollár volt (több mint hárommilli­árd forint), és tíz százalékát az idegen lények bábjaira és az őket mozgató szerkezete­kre fordítottá­k. A földönkívü­lit Carlo Rambaldi, a speciális effektusok varázslója hívta életre, aki King Kongot és Alient is megalkotta.

A földönkívü­li hangját Pat Walsh kalifornia­i háziasszon­y adta, akit egy fényképező­gépboltban fedeztek fel az alkotók, és aki napi két doboz cigarettát szívott el.

Spielberg először Az utolsó telefonhív­ás című filmben figyelt fel Henry Thomasra, akit felkért, hogy vegyen részt az E.T. meghallgat­ásán. Azonnal

Spielberg rekordot döntött

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Emlék
hazavitt egy-két
filmes kelléket
Emlék hazavitt egy-két filmes kelléket
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Siker
Siker
 ?? ?? Tehetség Henry Thomas olyan
Tehetség Henry Thomas olyan
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary