Blikk

Kutyának nézte az aligátort – amíg meg nem harapta

-

NORTH PORT — Egy floridai férfi a sötétben összetéves­ztett egy aligátort egy kutyával, és súlyos sérüléseke­t okozott neki az állat. Azt hitte, hogy egy eb közeledik felé, de tévedett. Amikor már késő volt, hiába próbált menekülni, a hüllő megharapta és nagy darabot hasított ki a lábából. Kórházba szállított­ák és ellátták a sérülését, vélhetően teljesen felépül majd.

TONBRIDGE — Vécét vegyenek! Meghökkent­ő, de Angliában hamarosan elárverezn­ek egy korábban magánkézbe­n lévő nyilvános illemhelye­t, amelynek igencsak borsos az ára. Az aukciósház ugyanis 50 ezer fontos (23,4 millió forintos) kikiáltási árat szabott meg. A szükség nagy úr – tartja a mondás, és éppen így vélekednek a szakértők, ezért tartják ilyen értékesnek ezt az ingatlant. Egyrészt saroképüle­t, másrészt forgalmas helyen van, három iskola és játszótér, valamint park is van a közelében.

– Lehet, hogy a laikusok számára magasnak tűnik az ár, mert nem túl nagy méretű a nyilvános vécé, de idővel biztosan megtérül a befektetés. Nem vitás, hogy lesz forgalma és a toalett használati díja visszahozz­a majd a ráköltött summát – magyarázta az aukciósház egyik alkalmazot­tja az SWNS riportjába­n.

– Jó napot, asszonyom... A zongorahan­goló vagyok. – Ki hívta magát?

– A szomszédok.

 ?? ?? ...DE IGAZ!
...DE IGAZ!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary