Blikk

Dedikálás közben ürült ki Béres tolla

- Cs. H.

BUDAPEST — Hatalmas sor kígyózott szombaton a 93. Ünnepi Könyvhéten, ugyanis ekkor dedikálta könyvét Béres Ilona – annyian kértek aláírást, hogy a tolla is kifogyott közben. A Nemzet Művésze címmel kitüntetet­t, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész a napokban ünnepelte 80. születésna­pját, s férje, Tamás biztatásár­a döntött úgy, hogy a jeles, kerek évforduló apropóján jelenjen meg a könyv, amely az életét és a pályáját mutatja be.

A színésznő a dedikálás előtt a színpadon árult el kulisszati­tkokat a könyvről, amelyet régi jóbarátja, Ablonczy László írt. A műből kiderül, hogy miért és hogyan futott zátonyra első házassága, hogy miért nem ment el a válóperre, de szó esik benne szenvedély­es szerelemrő­l is, amely Bessenyei Ferenchez kötötte, ám végül Béres vetett véget a kapcsolatn­ak.

– Megható volt, hogy a nagy meleg ellenére is kígyózott a sor. Boldog vagyok, hiszen bár nem szoktam ünnepelni a születésna­pomat, ez mégiscsak nagy ajándék. Remélem, hogy sokan szeretni fogják a könyvet. Nekem sokat segített, végigvitt újra az életemen, és most érzem magam igazán jól – mondta Béres Ilona.

 ?? ?? Nem kertelt
Olasz Renátó színész alakítja majd az ifjú Jimmyt, ezzel kihúzta a gyufát...
Nem tudta, mit vétett
...a számonkérő üzeneteket viszont egy civil Olasz Renátó kapta meg
Legenda
A 2001-ben elhunyt Zámbó Jimmy máig legendakén­t él a rajongók emlékezeté­ben, életét sorozatban dolgozza fel az RTL Klub
Vélemény A néhai Király testvére, Marietta
színész Jimmy-alakítása, aki sem
Sztár
A felnőtt Zámbó Jimmy karakterét Nagy Ervin alakítja majd, vele nincs baja a családnak, elismerik a színművész­t
Nem kertelt Olasz Renátó színész alakítja majd az ifjú Jimmyt, ezzel kihúzta a gyufát... Nem tudta, mit vétett ...a számonkérő üzeneteket viszont egy civil Olasz Renátó kapta meg Legenda A 2001-ben elhunyt Zámbó Jimmy máig legendakén­t él a rajongók emlékezeté­ben, életét sorozatban dolgozza fel az RTL Klub Vélemény A néhai Király testvére, Marietta színész Jimmy-alakítása, aki sem Sztár A felnőtt Zámbó Jimmy karakterét Nagy Ervin alakítja majd, vele nincs baja a családnak, elismerik a színművész­t
 ?? ?? Dedikált
Béres Ilona életére sokan kíváncsiak, a Nemzet Színésze meg is lepődött, mennyien álltak sorba a dedikálásn­ál
Dedikált Béres Ilona életére sokan kíváncsiak, a Nemzet Színésze meg is lepődött, mennyien álltak sorba a dedikálásn­ál
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary