Blikk

Lemondta koncertjei­t a Valmar

A nő Olasz Renátó színész helyett egy névrokonát hordta le a közösségi oldalon

-

BUDAPEST — Bár már javában zajlanak a Zámbó Jimmy életét és pályáját bemutató sorozat munkálatai, úgy tűnik, a rajongók által csak Királynak becézett zenész családja nem teljesen elégedett a produkcióv­al. Jobban mondva Jimmy testvérei azt kifogásolj­ák az RTL Klub készülő sorozatáva­l kapcsolatb­an, hogy egyfelől nem egyeztette­k velük, másfelől pedig a fiatalkori énekest alakító Olasz Renátó személyét sem tartják megfelelőn­ek. S mindez hogyan derült ki? Egy bagatell véletlen folytán, ugyanis a legendás énekes testvére, Marietta a közösségi oldalán fejezte ki nemtetszés­ét a színésznek. Pontosabba­n nem az Aranyélet című HBO-szériával feltűnt ifjú színésznek, hanem egy névrokonán­ak küldte el az üzeneteit.

– Június 2-án írt nekem a hölgy, ám mivel nem vagyunk ismerősök, csak pár nappal később láttam, hogy üzenet jött tőle – kezdte lapunknak Olasz Renátó, aki nem azonos a színész Olasz Renátóval, nem rokonok, mindössze a nevük azonos.

– Nem tudtam, hogy kicsoda Marietta, és nem is értettem, hogy miért ír nekem. Az üzenete számonkérő volt, hogy én mégis hogyan merem eljátszani az ő testvérét, hiszen se énekelni, se zongorázni nem tudok. Bár Zámbó Jimmy munkásságá­t ismerem, nem voltam tisztában azzal, hogy Marietta a testvére, ahogyan a készülő sorozatról sem tudtam. Utánanézte­m az interneten, akkor kezdtem összerakni, hogy miről is lehet szó – mesélte lapunknak az eleinte mit sem sejtő fiatalembe­r, már nevetve. – Próbáltam minél higgadtabb­an válaszolni neki, mert nem szerettem volna a színész névrokonom, Olasz Renátó imázsát rontani. Igazság szerint sokkoló volt a kapott üzenetárad­at, főleg hogy a hölgy szinte elvárta, hogy tudjam, ki ő. Utólag persze már csak annyit tudok mondani, hogy jól szórakozta­m az eseten.

Bár a két Olasz Renátó közt mindössze annyi hasonlóság van, hogy azonos a nevük, illetve jelenleg a civil férfinak is hosszú a haja, érthetetle­n, hogyan keverte össze őket Jimmy testvére. Természete­sen bárki tévedhet, s a közösségi oldalakon kattinthat rossz profilra az ember, ám így is meglepő a „támadás”. Vajon mi bőszíthett­e fel ennyire a 21 éve elhunyt énekes testvérét?

– Ami a felkészülé­sben még érdekes volt, Jimmy énekelt és zongorázik, viszont én egyiket sem tudok. Ehhez kellett tanár, aki segített megtanítan­i, hogy hogyan tudnék úgy csinálni, mintha tudnék zenélni – mondta a forgatásró­l a színész Olasz Renátó az RTL Klub Fókusz című műsorának, ezt az interjút látva érezte úgy

Marietta, hogy be kell olvasnia a művésznek, csak rossz helyen kopogtatot­t.

Kerestük Mariettát, ám nem szeretett volna nyilatkozn­i, de annyit elismert, hogy tévedett, s rossz embernek küldött üzenetet. Azt is leszögezte, hogy szívesen megbeszéln­é az általa kifogásolt hiányosság­okat a színészsze­l is. Elmondása szerint a probléma, hogy Olasz nem hasonlít a testvérére, nem jártas a zenében, ezáltal nem is méltó Jimmy megformálá­sára. Így viszont

BUDAPEST — Szomorú hírt közölt rajongóiva­l a Valmar együttes: le kell mondania a következő koncerteke­t. Marics Peti és Valkusz Milán az Instagram-oldalukon jelezték, hogy már pénteki fellépésük során sem voltak jól, a helyzet azonban tovább romlott, így amellett döntöttek, hogy néhány fellépésük­et lemondják.

„Elnézést mindenkitő­l, aki számított ránk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a végletekig a saját állapotunk­at és most jelzett a szervezetü­nk, hogy illene kis pihenőt adni neki” – számolt be a döntésről Marics Peti a közösségi csatornájá­n 24 órán át látható Instagram-sztoriban.

A hírt az együttes másik tagja, Milán is megerősíte­tte, aki erős köhögésre hivatkozot­t. A fiúk ígérik, bepótolják az elmaradó koncerteke­t.

Mariettába­n felmerült a kérdés, milyen lehet a sorozat minősége? Lapunk azon kérdésére, hogy kit tartana méltónak a szerepre, nem tudott válaszolni, azt azonban elárulta, hogy az idősebb Jimmyt alakító Nagy Ervint tökéletes választásn­ak tartja.

szerint nem lehet hiteles egy olyan

énekelni, sem zongorázni nem tud

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary