Blikk

Jláárativ: áilyneynek C anyag njlnjkl nbklnbnjkl­njklj voltunk

-

BUDAPEST — Különös barátságra derült fény a napokban, ugyanis Járai Máté elárulta, hogy ki áll közel a szívéhez több évtizede. A színész egy harminc évvel ezelőtt készült fotót osztott meg közösségi oldalán, s mivel még a legnagyobb rajongók is csak kis esélylyel ismernék fel a rajta szereplő urakat, Máté lerántotta a leplet arról, hogy ki is a kép másik főszereplő­je. A magas fiú nem más, mint Kolovratni­k Krisztián színész, aki három évtizede ápol jó viszonyt Járaival. A hét végi nagy találkozás örömére a két színművész

reprodukál­ta a régi fotót, s bár már jócskán megváltozt­ak az elmúlt években, még mindig gyermeki derűvel álltak a kamera elé.

„A két kép között éppen 30 év telt el! Azóta ismerjük egymást Kolovratni­k Krisztiánn­al. Istenem, hogy irigyeltem őt akkoriban, hiszen ő már akkor (gyerek)színész volt. Most újra találkoztu­nk, beszélgett­ünk egy jót és »pózba« vágtuk magunkat, majdnem úgy, mint 13 éves korunkban. Köszi, Krisztián” – írta közösségi oldalán Máté, akinek ma már irigységre semmi oka, hiszen a legnagyobb színházakb­an játszik, s évek óta rendszeres­en képernyőn is van.

 ?? ?? Régen...
Járai Máté (balra) és Kolovratni­k Krisztián már gyermekkén­t is jóbarátok voltak
Régen... Járai Máté (balra) és Kolovratni­k Krisztián már gyermekkén­t is jóbarátok voltak
 ?? ?? ...és most
Felnőve mindketten színészek lettek, a barátságuk pedig azóta is tart
...és most Felnőve mindketten színészek lettek, a barátságuk pedig azóta is tart

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary