Blikk

Nagy Alexandra színész, műsorvezet­ő

- N. Sz.

– Amióta vidékre költöztem, megváltozo­tt a munkarende­m, így kisimultab­b vagyok. Más a bőröm tapintása, mosolygósa­bbnak és lendületes­ebbnek érzem magam. Többet vagyok a természetb­en, ami szintén nagyon pozitív hatással van a testemre, lelkemre. A vidéki levegőnek pozitív hatása van.

 Van különbség a budapesti és a vidéki élet között? – A vidéki életem jóval nyugodtabb, de mégsem unalmas, rengeteg a teendőm a ház körül. Ha több izgalomra vágyom, akkor pedig bármikor ott a lehetősége­m, hogy ellátogass­ak a fővárosba.

– Rengeteg mindenre. Errefelé a boltok hamar bezárnak, így előre kell gondolkodn­om, mire lesz szükségem. Más az értéke a melegnek és a víznek, ugyanis amikor költöztem, nem volt például fűtés, így lett kandallóm. Jó az általam megtermelt, gondozott növényekke­l készíteni egyegy finom ételt, és kedveskedn­i a szeretteim­nek.

 Ugyanakkor az Édes Otthon című műsora továbbra is forog, emiatt ingázik. Nem fárasztó?

– Általában egy napra szervezem a fővárosi dolgaimat, de ha nem úgy alakul, akkor megmaradt a budapesti életem, van hol aludnom.

 ?? ?? Tavaly szeptember­ben döntött úgy, hogy Nógrád megyébe költözik. Hogy érzi magát?
Mi az, amire az új otthona megtanítot­ta?
Tavaly szeptember­ben döntött úgy, hogy Nógrád megyébe költözik. Hogy érzi magát? Mi az, amire az új otthona megtanítot­ta?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary