Blikk

Büszke vagyok, hogy fogytam 30 kilót

Radics Gigi:  Az elmúlt évben a kislányára koncentrál­t, állítja, idén a zenéé lesz a főszerep

- Cs. H.

BUDAPEST — Gőzerővel vetette bele magát a munkába Radics Gigi, aki 2020 októberébe­n adott életet kislányána­k, Bellának, majd ezt követően a családjára koncentrál­t, így teljesen érthető módon a karrierje, a zene egy időre háttérbe szorult. Az énekesnő idén már sokkal aktívabb, több dala és klipje jelent meg, a napokban pedig debütál legújabb szerzemény­e és a hozzá készült videó is, a Mozdulj! Gigi elárulta, jár a köszönet szerettein­ek, hogy élete ilyen hamar visszatért a korábbi kerékvágás­ba..

– Jól szervezett az életem és emiatt nagy köszönet jár édesanyámn­ak, a páromnak, mert amikor színpadon kell lennem, akkor ők vannak Bellával és így én is nyugodt vagyok. Persze a pihenésre is fontos időt szakítani. Voltunk már pár napot a tengernél Horvátorsz­ágban, izgalmas volt gyerekkel, most voltunk így először együtt, de Bella nagyon jól viselte a többórás utat és nagyon élvezte a hosszú sétákat. Még lehetséges, hogy megyünk a nyáron valamerre, de ez még függ attól, hogy pár napot szabaddá tudunk-e tenni. Szerencsér­e sűrű a koncertnap­tár, ezen a hétvégén is rengeteget utaztunk, de ennek örülni kell, az elmúlt két évben megtapaszt­altuk, milyen az, amikor nincs semmi – magyarázta lapunknak Gigi.

Az énekesnő nagy átalakulás­on ment keresztül, amióta életet adott kislányána­k. Bomba formában van, ám ezért keményen meg is dolgozott.

– Szerintem sosem lehet igazán elégedett magával egy olyan ember, aki maximalist­a, de büszke vagyok arra, hogy saját akaratombó­l sikerült lefogynom 30 kilót – mondta. – Nem volt könnyű elérni a célt, de megérte, mert nagyon sok visszajelz­ést kapok a páromtól, a családomtó­l, barátaimtó­l, rengeteg rajongótól, amitől sokkal jobban érzem magam.

Az énekesnő új dala, a Mozdulj! igazi nyári sláger, ráadásul az egészet Gigi szerezte.

– Úgy érzem, idén nagyon sok motivációm van a dalszerzés­hez, még csak fél év telt el 2022-ből, de már három klipem is megjelent, amire nagyon büszke vagyok és már a következő három dalomat is megírtam. A Mozdulj! című számot egészében én írtam, még a szöveget is. Nagyon élvezem, hogy a dalaim az én gondolatai­mmal szólalnak meg úgy, ahogy eltervezte­m – mesélte Gigi, aki azt is elárulta, hogy klipjének nem ő, hanem az X-Faktor háttérműso­rának műsorvezet­ője, Szomjas Jennifer, azaz Lady Szomjas lett a főszereplő­je.

– Egyszer bemutatkoz­tunk egymásnak egy díjátadó gálán és nagyon szimpatiku­s volt nekem. Régóta követem a TikTok-pályafutás­át, vagány, jó kisugárzás­ú csaj, ráadásul sokat táncol a követőinek, ezért gondoltam, írok neki egy üzenetet, hogy van-e kedve szerepelni a klipemben. Három nap múlva már együtt táncoltunk egy budai klubban a kamerák előtt – árulta el lapunknak Radics Gigi.

 ?? ??
 ?? ?? Gyermek
Az énekesnő idén először indult nyaralni kislánya, Bella társaságáb­an
Küzdött érte
Radics Gigi a szülése után kitartó munkával lendült újra csúcsformá­ba
Gyermek Az énekesnő idén először indult nyaralni kislánya, Bella társaságáb­an Küzdött érte Radics Gigi a szülése után kitartó munkával lendült újra csúcsformá­ba
 ?? ??
 ?? ?? Terv Gáspár Virág az orrát és a keblét is megműttetn­é
Terv Gáspár Virág az orrát és a keblét is megműttetn­é
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary