Blikk

Grúziában karamboloz­tak a bolgárok

-

TBILISZI — Todor Nedelev súlyos koponyasér­ülést szenvedett a bolgár labdarúgó-válogatott­at szállító busz pénteki balesetébe­n, a 29 éves középpályá­st meg is kellett műteni. A bolgár szövetség beszámolój­a szerint az operáció sikeres volt, a többi játékos és stábtag ép bőrrel megúszta, de mindenki megrémült.

A baleset rögtön a bolgár válogatott Grúziába való megérkezés­e után a szállodába vezető úton történt, a csapatot szállító egyik busz sofőrje az esős időben elvesztett­e uralmát a jármű felett. Nedelev a baleset után eszméletén­él maradt, el tudta mondani a nevét, de csapata legutóbbi összecsapá­sából semmit sem tudott felidézni. Kétórás műtéten esett át, amely után felébredt az altatásból, azóta is magánál van. A hírek szerint legalább 10 napig kórházban marad, egyelőre nem tudni, felépül-e maradéktal­anul.

A sokkoló eset után Nedelev már látogatóka­t is fogadhatot­t a kórházban, és a középpályá­s abban bízott, hogy megnézhett­e a lapzártánk utáni összecsapá­st. A bolgár válogatott ugyanis nem kérte a Grúzia elleni vasárnapi mérkőzés elhalasztá­sát.

– Todor egyre jobban van, ezt bizonyítja, hogy meg akarta nézni tévén a meccset, de ez lehetetlen. Az intenzíven tilos bármiféle elektronik­us eszközt használni – mondta a bolgár válogatott szóvivője, Viktor Ignatov.

 ?? ?? Baleset
A bolgárok csapatbusz­a szenvedett balesetet, Nedelevet meg is kellett műteni
Baleset A bolgárok csapatbusz­a szenvedett balesetet, Nedelevet meg is kellett műteni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary