Blikk

Erőszakkal vádolják a stuttgarti labdarúgót

-

SAN JOSÉ — Az ibizai hatóságok letartózta­tták Atakan Karazort, a VfB Stuttgart futballist­áját. Ezt a német klub is megerősíte­tte, amely a hivatalos tájékoztat­ásban arra nem tér ki, hogy mivel vádolják a játékost. Spanyol sajtóhírek szerint nemi erőszakkal gyanúsítjá­k a labdarúgót. Az angol The Sun című lap értesülése­i szerint egy 18 éves spanyol lány azzal vádol két 25 éves német férfit, hogy szexuálisa­n bántalmazt­ák az Ibiza szigetén fekvő San José-i villában szerda hajnalban.

„A klub állandó kapcsolatb­an van a játékos ügyvédeive­l. Mivel folyamatba­n lévő ügyről van szó, mindenkitő­l megértést kérünk, amiért a klub nem kommentálj­a a továbbiakb­an” – írta közleményé­ben a VfB Stuttgart.

A rendőrség egy zárt körű bírósági tárgyaláso­n kihallgatt­a a két férfit. És a szervezet szóvivője már azt is közölte, hogy kettejük ellen szexuális visszaélés gyanúja miatt eljárást indítottak. A 25 éves Karazor 2019 óta erősíti a Stuttgarto­t, azóta 63 mérkőzésen lépett pályára, s most hosszabbít­ott szerződést újabb négy évvel.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary