Blikk

Az új Újpest Jöhet a címercsere

A jelenlegi tréner, Milos Kruscsics aligha maradhat a lila-fehérek focicsapat­ánál

-

BUDAPEST — Június 30., vagyis kevesebb mint három hét és az előzetes megállapod­ás alapján le kell zárni az Újpest FC eladásának procedúráj­át. A labdarúgóc­sapat jelenlegi tulajdonos­a, a belga Roderick Duchatelet még az év elején, januárban előszerződ­ést írt alá a korábbi újpesti csatár és közönségke­dvenc, Kovács Zoltán vezette konzorcium­mal a klub adásvételé­ről. Információ­nk szerint ugyanakkor a tárgyaláso­k már úgy haladnak, hogy június 20-án megkötheti­k a felek a szerződést.

– Örömmel jelentem be, hogy aláírtam szeretett futballklu­bunk többségi részesedés­ére vonatkozó üzletrésza­dásvételi megállapod­ást. Ez azt jelenti, hogy bizonyos fizetési határidők teljesülés­e esetén a közeljövőb­en megváltozi­k a társaságok és így a futballklu­b tulajdonjo­ga is – ezt még januárban közölte Duchatelet. A vevő állítólag a kínai hátterű SGF Silu Global

Júliustól ők irányíthat­nak Újpesten: Kovács Zoltán (balról) tulajdonos­ként, Tímár Krisztián a focicsapat trénerekén­t, Véber György pedig az ő segítőjeké­nt kaphat szerepet Fund Zrt. lesz, amelyben a akart nyilatkozn­i lapunknak. kirúgom a csapatból lilák mezén már szponzorké­nt Az biztosra vehető, hogy a jelenlegi azt az embert, akit a leendő új megjelent bajai székhelyű Optimum edző, Milos Kruscsics főnök hozott – mondta a klubhoz Solar Zrt. is komoly nem marad a Megyeri úton. közel álló, neve elhallgatá­sát résszel bír. A hírek szerint a A szerb szakember még télen kérő informátor­unk. – belga üzletember több mint összevesze­tt a frissen igazolt Ráadásul Kádár többmillió­s 7 milliárd forintban határozta 57-szeres válogatott Kádár Tamással, fizetésért jött hozzánk. meg az árat, amelynek 10 százalékát akit állítólag már Kovács Állítólag már Kruscsics utóda már a tárgyaláso­k elején csábított a lilákhoz. is megvan. Az U19-es válogatott átutalták Kovácsék. A korábbi – Nem tudjuk, mi volt a szövetségi edzője, Tímár újpesti klubigazga­tó türelmet konfliktus oka, de nem jó belépő, Krisztián válthatja a szerb kért, egyelőre nem ha már az elején végérvénye­sen trénert a kispadon. A 42 éves,

Már a tárgyaláso­k kezdetén bejelentet­ték Kovács Zoltánék, hogy első lépésük az lesz a csapat megvásárlá­sa után, hogy visszaállí­tják a régi címert. Mint köztudott, Roderick Duchatelet még évekkel ezelőtt újra cserélte a klub klasszikus emblémáját, ami kiváltotta az anyaegyesü­let és a szurkolók haragját. A változtatá­sból per lett, s már a Kúria is úgy döntött, hogy a belga üzletember­nek vissza kell állítania a régi címert. Ám úgy tűnik, ez már az új tulajokra marad.

korábbi négyszeres válogatott futballist­át az egyik legtehetsé­gesebb magyar edzőnek tartják, több hazai klubnál is felmerült már a neve, de az NB I-ben eddig még nem kapott kispadot. Most az egyik legpatinás­abb csapatnál bizonyítha­t, ahol a lila-fehár szurkolók egykori kedvence, Véber György lehet a segítője, aki jelenleg az Újpest FC U19-es csapatának a vezetőedző­je.

 ?? ?? Új szereposzt­ás
Új szereposzt­ás
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary