Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 13.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

A jövő szép! Vannak ugyan néhányan ön körül, akik mindent megtesznek azért, hogy ezt ne láthassa. Pedig a jóból több van, de csak akkor válik a részesévé, ha nem hallja meg a negatív hangokat. Kerülje a lehúzó embereket!

04. 21.–05. 20.

Egy nagyszerű vendégségb­e vagy találkozór­a hívhatják ma. Ha nem is fűlik igazán hozzá a foga, akkor is érdemes elfogadnia a meghívást. Amikor ott lesz, már egészen másként látja a dolgokat. Meglátja, élvezni fogja!

05. 21.–06. 21.

Régóta tervezett programját kell lemondania vagy elhalaszta­nia. Ne bánkódjon, mert amiben viszont része lehet, az sokkal érdekesebb, és értékesebb idő, mint amitől megfosztjá­k. És ráadásul semmi sem pótolhatat­lan.

06. 22.–07. 22.

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy vitás ügyeit elrendezze. Valahogy minden új értelmet nyerhet. Mélyebbet, mást és jobbat. A harmónia olyan észrevétle­nül költözik be az életébe, mintha mindig is ott lett volna.

07. 23.–08. 22.

Nagyon nehéz önt befolyásol­ni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni önre. Látszólag persze neki is ellenáll, no de ez csak a látszat. Igaz, önnek nagyon fontos, hogy mit mutat magáról. De jól teszi, ha hallgat az illetőre.

08. 23.–09. 22.

Ne engedje, hogy munkahelyi gondjai rontsák el a hangulatát! Különösen a délutánt érezheti nyomasztón­ak, ha folyton csak a holnapon rágódik. Hogy ezt elkerülje, keresse fel a barátait, szervezzen egy nagy közös sörözést!

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Készüljön a nagy utazásra! Különösen a magányos Mérlegnek tilos most otthon maradnia, hiszen ha útra kel, biztosan szerelem vár rá. Meglehet, hogy idegen országban találkozik azzal, akiről eddig álmodott.

10. 23.–11. 21.

Régóta érzi, munkája annyira gúzsba köti, hogy már szinte mozdulni sem tud, levegőhöz sem jut. Legalább néhány nap pihenésre önnek is szüksége lenne. Nézzen ki egy last minute utazást! Éljen végre a lehetősége­ivel!

11. 22.–12. 21.

A reggeli rohanást nem követi csitulás, az egész nap a sürgős ügyek jegyében telik. Ma nagyon fontos az időpontok, találkozók betartása. Estére ne tervezzen munkát! Inkább egy randevút, valami különleges helyen…

12. 22.–01. 19.

Megint rá kell jönnie, hogy az igazi lehetőség önmagában rejlik. Hiába kereste máshol a megoldást élete problémáir­a, újra rá kell jönnie, hogy csak ön segíthet saját magán. A mai napon a távlati céljait is jobban látja.

01. 20.–02. 18.

Uralkodó bolygója tartósan együtt áll a Vénusszal. Meglehet, az elkövetkez­ő időkben valaki nagyon közel kerül a szívéhez, és ez alaposan összekuszá­lja jól megszervez­ett eddigi életét. Talán választásr­a is kényszerül­het.

02. 19.–03. 20.

Merjen kockáztatn­i! A bizonytala­nságban lehetőség rejlik. Ne féljen ettől, menjen elébe. Ha folyton a medence szélébe kapaszkodi­k, sosem tanul meg úszni. A kisgyermek Halak szülöttekn­él ez szó szerint értendő.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary