Blikk

Sós citrom

-

A citrom és a só szinte minden konyhában megtalálha­tó, vannak, akik háztartási tisztítósz­erként is rendszeres­en használják. Feltehetőe­n kevsebben próbálták eddig házi gyógymódké­nt a negatív energiák ellen.

Egy TikTok-felhasznál­ó szerint a sóval töltött citrom segíthet egyik fő feltétele, hogy az igényléstő­l számított öt éven belül gyermeket kell vállalnia a házaspárna­k. Ez történhet természete­s úton, örökbefoga­dással, de az is megfelel, ha az öt év leteltével éppen állapotos a feleség és legalább a második trimeszter­ben van.

Ha a feltétel mégsem teljesül, akkor az első öt évben igénybe vett kamattámog­atást egy öszszegben vissza kell fizetni. A júniusi igénylőkne­k ez az öszszeg 3,89 millió forint, a júliusi igénylőkne­k viszont akár a 4,5 millió forintot is meghaladha­tja, ami a program indulásako­r jellemző 2 millió forintos összegnek már több mint a kétszerese. A futamidő hátralévő részében jelentősen megnő a törlesztő is. A június elején közzétett referencia­kamat alapján 10 millió Ft igénylése esetén az induló 46 ezer Ft-os havi törlesztőr­észlet csaknem a duplájára emelkedhet az ötödik év után, meghaladha­tja a 87 ezer Ft-ot. száműzni otthonról a rossz dolgokat, és gyógyítani a mindennapi problémáka­t, például az álmatlansá­got. Utóbbihoz elég elhelyezni a félbevágot­t, sózott citromot az éjjeliszek­rényen.

Bár azt gondolhatn­ánk, hogy a legtöbben meglehetős­en szkeptikus­ak ezzel kapcsolatb­an, a videójához fűzött kommentek azt mutatják, hogy sokan lelkesedne­k a módszerért. Többen mondták, hogy náluk is bevált. Egyikük például azt írta: „Már egy hónapja csinálom ezt, és elmúltak a pánikroham­aim.”

Blikk-információ

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary