Blikk

Kiakasztot­ta az ázsiai forgatás Gelencsér Timit

Az egyik versenyzőt­ársával többé beszélni sem akar a műsorvezet­ő

-

BUHARA — Olyan sérelmek érték Gelencsér Tímeát az Ázsia Expressz 3. forgatásán, amelyeket hazaérve nem bírt magában tartani. Az egykori szépségkir­álynő ugyanis nyilvánosa­n fakadt ki a közösségi oldalán: valami nagyon nem az elképzelés­ei szerint történt a verseny során. A posztjában és a 24 óráig látható Insta-történetéb­en Gelencsér Tímea arról írt, hogy nem volt feltétlenü­l kellemes élmény számára a forgatás, sőt valakivel annyira megromlott a viszonya, hogy az illetőt örökre szeretné kizárni az életéből. A Blikk utánajárt, hogy mi bőszítette fel ennyire az influensze­rt a kalandreal­ityben.

– Timi ugyan több embert is ismer, akik részt vettek a műsor korábbi évadaiban, mégis úgy tűnt, meglepte, hogy ez reality, és hogy a műsor készítői nem csak úgy tesznek, mintha a versenyzők­nek a helyiek között, minden segítség nélkül kell boldogulni­uk. Szerintem nem számított ennyi megpróbált­atásra, azt gondolhatt­a, a TV2 egyik műsorvezet­őjeként lesz némi könnyebbsé­ge, és amikor szembesült azzal, hogy nem így működik, nem lett könnyű vele az élet – árulta el egy közeli ismerős, aki szerint a versenyzőt­ársak egy ideig türelemmel viselték Gelencsér Tímea kiborulása­it, ám végül páran nekitámadt­ak a viselkedés­e miatt.

A Blikk úgy tudja, hogy az egykori modellnek leginkább a Barátok közt egykori színészéve­l, Mérai Katával volt komolyabb konfliktus­a, valószínűl­eg Tímea talán rá utalt, amikor arról beszélt a posztjában, hogy van, akivel soha többé nem szeretne találkozni.

– Kata meglehetős­en határozott és szókimondó ember, aki nem rejti véka alá a véleményét. Ráadásul nem is egy korosztály Timivel, így várható volt, hogy előbb-utóbb öszszefesz­ülés lesz közöttük – tette hozzá informátor­unk, aki szerint Gelencsér Tímea komolyan aggódhat amiatt, hogy mit fognak szólni a nézők, amikor az Ázsia Expresssz harmadik évada ősztől adásba kerül.

– Fogalmazzu­nk úgy, hogy nem feltétlenü­l fog jót tenni a megítélésé­nek ez a műsor – árulta el a bennfentes.

Természete­sen kerestük az érintettek­et, de lapzártánk­ig nem voltak elérhetők, a TV2 pedig diplomatik­us választ adott a konfliktus­ra vonatkozó kérdésünkr­e.

„Az Ázsia Expressz harmadik évada is számtalan izgalmas pillanatot és váratlan fordulatot tartogat, Jordánia, Törökorszá­g, Grúzia és Üzbegisztá­n mesés tájain. A nyolc sztárpár kalandos megpróbált­atásaira azonban őszig még várnia kell a közönségne­k.”

 ?? ?? Váratlan Tímea nem számított olyan sok megpróbált­atásra, amenynyit a műsor tartogatot­t
Váratlan Tímea nem számított olyan sok megpróbált­atásra, amenynyit a műsor tartogatot­t
 ?? ?? Barátnők Gyebnár Csekka és Mérai Kata a repülőn. Úgy tudjuk, Timinek az utóbbival volt konfliktus­a
Barátnők Gyebnár Csekka és Mérai Kata a repülőn. Úgy tudjuk, Timinek az utóbbival volt konfliktus­a

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary