Blikk

Bea, ez nagyon kígyó klip lesz!

-

BUDAPEST — Szegedi Fecsó barátnője, Bea zenei karrierbe kezdett, Blondie néven adja ki első számát, amelyben a volt szépségkir­álynő Kulcsár Edina párja, a rapper G.w.M működik közre. A szőkeség extravagán­s képi világgal örvendezte­ti meg a követőit, ugyanis a „Whoop whoop” címet viselő dalhoz tartozó klipben dominaszer­epben tetszeleg majd. Párja, Fecsó is részt vett a produkció megalkotás­ában, Fecso Cent néven.

Bea a beharangoz­ó képen egy kígyóval a nyakában pózol, ami már önmagában sem hétköznapi látvány, a szexuálisa­n túlfűtött képen viszont egy férfi is helyet kapott, aki egyértelmű­en alárendelt szerepre van kárhoztatv­a.

Beának nem ismeretlen a zenei közeg, hiszen korábban egy párt alkotott a VIASAT3 Aranypart című műsorból ismertté vált Mandula Ádámmal, akinek több klipje jelent meg.

 ?? ?? Képi világ
Szegedi Fecsó kedvese, Bea kipróbálja magát a popsztárok között, Blondie néven már az első klipjén dolgozik, a sláger elkészítés­ében G.w.M segít neki
Képi világ Szegedi Fecsó kedvese, Bea kipróbálja magát a popsztárok között, Blondie néven már az első klipjén dolgozik, a sláger elkészítés­ében G.w.M segít neki

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary