Blikk

Marcelo magára varratta sikereit

-

MADRID — Hétfőn egy legendával szegényebb lett a Real Madrid labdarúgóc­sapata. Az idei Bajnokok Ligája-győztestől könnyek között búcsúzott Marcelo, aki mindent elért a spanyolokk­al, amit futballist­a elérhet.

Öt Bajnokok Ligája-győzelem, hat spanyol bajnoki cím, két Király Kupa-siker, három európai és öt spanyol Szuperkupa-diadal, négy klubvébéel­sőség – a brazil ezt hozta össze 15 madridi év alatt. Ezzel rekorder, a klubnál senki nem nyert ennyi trófeát, amit büszkén hirdet is a testén. Egyik tetoválása a BLtrófeát ábrázolja, s alatta az öt évszám, amikor nyert. De az öt ujjára felhúzott arany pecsétgyűr­ű is jelzi a diadalok számát...

A brazil focista 2007 januárjába­n érkezett a Fluminensé­től, és azóta 545 tétmecscse­n 38 gólt lőtt, s 103 gólpasszt adott a Realban.

– Mindenki tisztában van azzal, mennyire szeretem a klubot – mondta Marcelo. – És azzal is, hogy milyen szívesen maradtam volna, az életem összefonód­ott vele. Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna, itt már nem ajánlottak új szerződést, ezért más lehetősége­k után kell néznem. Ugyanakkor az én történetem már így is teljesen kerek a Madriddal.

Az biztos, hogy Marcelo nem vonul vissza, már több ajánlatot kapott. A francia Olympique Marseille és a török Fenerbahce mellett az Egyesült Arab Emírségekb­ől és Katarból is megkeresté­k már.

 ?? ?? Emlék Gyűrűi és BLtetoválá­sai emlékeztet­ik Marcelót
Emlék Gyűrűi és BLtetoválá­sai emlékeztet­ik Marcelót
 ?? ?? a Reallal aratott diadalokra
a Reallal aratott diadalokra

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary