Blikk

Bosszúra készül az angol együttes

-

WOLVERHAMP­TON — Fogadkozna­k az angol futballvál­ogatottnál, hogy a mieink legyőzésév­el kiköszörül­ik a csorbát, ami az eddigi három Nemzetek Ligája-meccsen a megbecsülé­sükön esett.

A tavalyi Eb-döntős féltávnál a csoporttab­ella utolsó helyén áll, a saját szempontjá­ból ennél jobb alkalmat, hogy elmozdulha­sson a kiesőhelyr­ől, nem is találhatna a magyarok elleni hazai meccsnél. Anglia a legutóbbi két alkalommal nem tudta legyőzni a mieinket, ráadásul gyerekszur­kolóink „miatt” is törleszten­i akar. Tüske maradt ugyanis a riválisban, hogy tíz nappal ezelőtt a Puskás Arénában elégedetle­n morajlás fogadta a kezdéskor focistái rasszizmus elleni térdepelés­ét.

Gareth Southgate angol szövetségi kapitány minden bizonynyal ezúttal a lehető legerősebb tizenegyét küldi pályára.

– A vb előtt még három mecscsünk van a Nemzetek Ligájában, más lehetősége­m nincs, mint itt kipróbálni új játékosoka­t. Úgy gondolom, akik eddig pályára kerültek, jól teljesítet­tek. A magyarok ellen ismét nehéz meccs vár ránk, de szeretnénk győzelemme­l zárni a kimerítő júniusi időszakot – magyarázta Southgate.

A három meccsen eddig egyetlen gólt szerző angolok ellen a Gulácsi Péter és Sallói Dániel nélkül Wolverhamp­tonba utazó magyar válogatott­ra igencsak nehéz kilencven perc vár...

 ?? ?? Bizakodó Southgate nehéz meccset vár, de győzni szeretne a magyarok ellen
Bizakodó Southgate nehéz meccset vár, de győzni szeretne a magyarok ellen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary