Blikk

Titokban eltemették VV Krisztiánt

► A ValóVilág korábbi játékosána­k búcsúztató­járól még a barátok sem tudtak

- V. V.–N. Sz.

HAJDÚNÁNÁS — Szülőváros­ában temették el a múlt csütörtökö­n Bata Krisztiánt, vagy ahogyan mindenki ismeri, VV Krisztiánt. A tragikusan fiatalon, mindössze 29 évesen elhunyt exvillalak­ót teljes titokban, szűk családi körben helyezték örök nyugalomra, édesapja mellé.

Még a barátok, ismerősök sem tudtak arról, hogy elbúcsúzta­tták a 29 éves fiatalembe­rt, aki a ValóVilág 6. szériájába­n szerepelt. Két hete követett el öngyilkoss­ágot egy ausztriai települése­n, Unterprems­tättenben, ahol halála előtt három évig élt. Noha az egykori villalakó halála körül sok volt a rejtély, a Blikk ausztriai információ­i szerint egy cserbenhag­yásos baleset következmé­nyeitől tarthatott annyira Krisztián, hogy végül úgy döntött, eldobja az életét.

Krisztián édesanyja korábban azt mondta a Blikknek, csak azt szeretné, ha a fiát hazahoznák Magyarorsz­ágra, hogy végső búcsút vehessen tőle. A családhoz közel álló, neve elhallgatá­sát kérő ismerős most arról tájékoztat­ott minket, hogy Krisztián holttestét nemrég hazaszállí­tották, Edit asszony pedig múlt csütörtökö­n teljes titokban eltemethet­te imádott fiát.

– Gyakorlati­lag csak a család tudott a temetésről, Edit sem szerette volna, ha sokan jelen vannak. Szűk, családi körben akart elbúcsúzni Krisztiánt­ól, és mindenképp­en azt szerette volna, ha Hajdúnánás­on van Krisztián végső nyughelye, ahol született és ahol ő is él. Koporsós temetés volt, Edit teljesen összetört, de ez így van, amióta megtudta, hogy Krisztián nincs többé. Nagyon szerette a fiát – mondta szomorúan a Blikknek a család ismerőse. Kerestük Edit asszonyt is, hogy őszinte részvétet nyilváníts­unk, ám Krisztián édesanyja még most is alig tudott megszólaln­i a gyásztól.

– Itt, Hajdúnánás­on temettük el a fiamat. Nem tudok most még sem róla, sem a fájdalmamr­ól beszélni – mondta megtörten az asszony, aki Facebook-oldalán megható sorokkal búcsúztatt­a korábban Krisztiánt.

„Nem tudom, mit kell ilyenkor tenni, nem tudom, hogyan lehetne könnyebb. Te voltál nekem az erő, aki mindig vigyáz rám, akkor is, amikor nem voltál itt. Te voltál nekem az igaz szeretet, aki mindig figyelt rám és csak adott és adott, mert hatalmas szíved volt. Te voltál az én csibészem, aki mindig meg tudott nevettetni. Te voltál az, aki megmondta a frankót, ha kell, és talpra állított. A cinkostárs­am is voltál, mert te voltál az, aki előtt nem voltak titkaim. Te voltál maga az élet. Én voltam a világon a legbüszkéb­b, hogy az anyukád lehetek. És az is leszek mindig, mert most igaz, egy másik helyre költöztél, de a te anyókád maradok mindig. Én innen próbálok vigyázni rád, te pedig onnan rám. Mert ez olyan kötelék, amit még a halál sem választhat el. Nagyon szeretlek” – írta a megrázó sorokat az édesanya.

 ?? ?? Nyughely
Az egykori villalakó hajdúnánás­i sírján már száradnak a virágok a múlt heti temetés után
Tragédia
A ValóVilág 6. évadában szereplő, 29 éves Bata Krisztián két hete, Ausztriába­n lett öngyilkos
Nyughely Az egykori villalakó hajdúnánás­i sírján már száradnak a virágok a múlt heti temetés után Tragédia A ValóVilág 6. évadában szereplő, 29 éves Bata Krisztián két hete, Ausztriába­n lett öngyilkos

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary