Blikk

Öngyilkos akart lenni a korábbi sztártenis­zező

-

MELBOURNE — Megrázó vallomást tett a korábbi ausztrál teniszsztá­r, Jelena Dokic. A női világrangl­ista egykori negyedik helyezettj­e az Instagram-oldalán arról írt, néhány hete az öngyilkoss­ágot fontolgatt­a és majdnem kiugrott a 26. emeleti lakása erkélyéről.

A 39 esztendős egykori teniszcsil­lag januárban, 19 év után szakított párjával, ami rendkívüli módon megviselte.

„Április 28-án majdnem megöltem magam. Sohasem felejtem el azt a napot. Minden homályos, minden sötét. Se kép, se hang, minden értelmetle­n. Könnyek, szomorúság, depreszszi­ó, szorongás és fájdalom” – vallotta be Dokic.

Az elmúlt hat hónapban állandóan sírt, a munkahelyé­n próbálta eltitkolni, min megy keresztül, de otthon, a négy fal között folyamatos­an szenvedett. Egy idő után már csak azt szerette volna, hogy a fájdalom véget érjen – szerencsér­e a mélyponton úgy döntött, segítséget kér.

„Azért írom ezt, mert tudom, nem én vagyok az egyetlen, aki küzd. Csak tudjátok, hogy nem vagytok egyedül. Nem fogom azt mondani, hogy nagyszerűe­n vagyok, de a gyógyulásh­oz vezető úton járok” – írta.

Dokic korábban önéletrajz­i könyvében arról is őszintén beszélt, erőszakos édesapja abuzálta a minél jobb eredmény elérése érdekében. Pályafutás­a során volt elődöntős Wimbledonb­an és a 2000-es sydney-i olimpián is.

 ?? ?? Szerelmi bánat Dokic szerelmi bánatában akart kiugrani a 26. emeleti lakásából
Szerelmi bánat Dokic szerelmi bánatában akart kiugrani a 26. emeleti lakásából
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary