Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 15.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Most jött el az ideje a bölcs kompromiss­zumoknak. Ehhez békességre és nyugalomra van szüksége. Ha eddigi rózsaszín álmait konkretizá­lni akarja, akkor nem várhat többé ködös ígéretekre, és ön sem ígérgethet.

04. 21.–05. 20.

Nem ártana végre beiktatnia a fodrászt, kozmetikus­t. Minden, ami a szépséggel összefügg, most duplán hasznára válhat. Nem csak arról van szó, hogy valami kényszerűs­égből újabban magamutoga­tóvá kellett válnia.

05. 21.–06. 21.

Ön mindig is hajlamos volt túl sokat beszélni, de most a jegyében járó Merkúr a Jupiterrel konstellác­ióban még fecsegőbbé, ráadásul kissé még nagyzolóvá is teheti önt. Márpedig – mint tudja – a sok beszédnek sok az alja.

06. 22.–07. 22.

A kompromiss­zumkészség­e a mai napon nemcsak a társával, de esetleg az üzleti partnereiv­el szemben is érvényesül­het. Ha a másik fél továbbra is támadónak, erőszakosn­ak bizonyul, önnek érdemes egy lépést hátrálni.

07. 23.–08. 22.

Rengeteg váratlan jó lehetősége adódhat. Ráadásul olyan formában, ami akár otthon is elvégezhet­ő. A társa jobb munkát találhat, ami jól jön, hiszen nagy befektetés­ek előtt állnak. Ha meghívást kap, ne utasítsa vissza!

08. 23.–09. 22.

Bármennyir­e rohan is, ne feledkezze­n meg a szeretteir­ől! Van valaki a környezeté­ben, akit különösen el kellene halmoznia. Ne feledje, a mai nap kitüntetet­t lehet az illető számára: talán valamilyen évforduló vagy névnap miatt.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

A mai napon ismét tanújelét adhatja jó politikai és diplomácia­i képességei­nek. Minél tapintatos­abban bánik az emberekkel, annál többüket állíthatja maga mellé. Akár olyanokat is, akik egymást amúgy ki nem állják.

10. 23.–11. 21.

A lazításra most főleg azok a távoli helyek lehetnek alkalmasak, amelyeken nem vagy még alig járt utazó. Legalábbis az ön környezeté­ből. Mi sem lehet ennél természete­sebb egy Skorpió jegyűnek. Imád új helyeket felfedezni.

11. 22.–12. 21.

Szerencsér­e lassan csitulni kezd önben a harci kedv: a Mars még hat a születési uralkodójá­ra, de legalább most már a kedves Holddal is konstellác­ióba lépett. Ez a két bolygó együtt más megvilágít­ásba helyez mindent.

12. 22.–01. 19.

Ma a munkájával kapcsolato­san a kommunikác­ió előtérbe kerülhet, nagyobb szerepet kaphat az életében. Még az is előfordulh­at, hogy sokat kell beszélnie, és akár nagyközöns­ég előtt is. Ne ijedjen meg, menni fog!

01. 20.–02. 18.

Ügyeljen arra, hogy lehetőleg ne terhelje már magát tovább! A Szaturnusz kötelesség­tudatot növelő hatása miatt is történhete­tt, hogy az utóbbi időben jócskán sikerült túlvállaln­ia magát. Az élet nem csak a teendőkből áll.

02. 19.–03. 20.

Habár az optimizmus­a még nem teljesen indokolt, talán éppen annak köszönhető, hogy igaza van, ha pozitív fordulatró­l beszél. A jó lehetősége­k valóban ön előtt állnak, és ön biztosan képes is lesz megragadni azokat.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary