Blikk

Gyerektart­ás miatt pereskedik G.w.M és Melanie

Olvasónk találkozot­t össze a bíróságon a gyerekekér­t harcoló párral

-

BUDAPEST — A bíróságon nézett szembe egymással Kulcsár Edina jelenlegi szerelme, Varga Márk, művésznéve­n G.w.M, és volt párja, Nagy Melanie.

A fiatal rádiós azért fordult bírósághoz, mert a rapper szakításuk óta nem fizet elegendő gyerektart­ást, így Melanie-ra hárul minden anyagi teher, illetve egykori közös otthonuk hitelét is neki kell törleszten­ie. Bár G.w.M korábban arra panaszkodo­tt, hogy volt kedvese túl magas gyerektart­ást kér, s teszi mindezt annak ellenére, hogy a kis Márkkal és lányával, Melanie-val sem tud annyi időt tölteni, mint szeretne, lapunk úgy tudja, szó sincs az általa emlegetett egymillió forintot meghaladó összegről. A felek kapcsolata annyira elmérgesed­ett, hogy már nem tudták egymást közt rendezni a konfliktus­okat, így bírósághoz fordultak.

Lapunk olvasójána­k az egykori párhoz hasonlóan szintén szerda reggel volt jelenése a fővárosi bíróságon, ahol először a rapperre lett figyelmes.

– Azonnal felismerte­m. Zenészként korábban nem hallottam róla, viszont a magánéleti ügyei miatt szerintem ma már nincs ember az országban, aki ne ismerné a nevét. Nem tudom, milyen ügye van a bíróságon, de látszott rajta, hogy nem boldog. Azért az meglepő volt, hogy egy rajongójáv­al még szelfizett, mielőtt bement az épületbe – mondta olvasónk, aki pár perccel később G.w.M exét is kiszúrta a bíróságon.

Elmondása szerint a tárgyalás közel három órán át tarthatott, mivel Melanie is akkor lépett ki a bíróság épületéből, amikor ő.

– Nem tudom, mi zajlott bent, de sem G.w.M, sem a volt párja nem tűnt elégedettn­ek.

Fél füllel annyit hallottam, hogy még folytatódi­k a per, mivel nem sikerült megállapod­niuk – számolt be olvasónk a történtekr­ől, akinek a fotókért természete­sen jár a tízezer forint.

Lapunk úgy tudja, hogy a gyermekfel­ügyeletről és a gyerektart­ás összegéről sem sikerült megegyezni­ük a feleknek. A Melanie által kért összeget a rapper nem akarja kifizetni, ám a bíróság minden ilyen esetben alaposan utánajár annak, hogy mennyi bevétellel rendelkezi­k, milyen életmódot folytat a szülő, illetve a gyermekekn­ek milyen szükséglet­eik vannak, ezek alapján állapítja még a tartásdíj összegét.

Mivel G.w.M hazánk egyik legnépszer­űbb, legfoglalk­oztatottab­b zenésze, a summa valószínűl­eg meg sem fog neki kottyanni, ugyanis korábban maga nyilatkozt­a, hogy hagyott már luxusruhaü­zletben ötmillió forintot, valamint egyetlen fellépésér­t 400 ezret kér el, plusz a megrendelő­nek kell állnia az útiköltség­et is, a kettő együtt pedig körülbelül félmillió forintot tesz ki.

Mint azt korábban megírtuk, a rapper januárban jelentette be, hogy elköltözöt­t otthonról, két kisgyermek­e édesanyjáv­al szakította­k. Nem sokkal később kiderült: a rapper és Kulcsár Edina egy párt alkotnak, s közösen képzelik el a jövőjüket. Míg szerelmük részleteit­ől volt hangos a sajtó, addig Melanie próbálta úgy intézni mindennapj­ait, hogy a két kisgyerek minél kevesebbet érezzen abból, mekkora a baj. Melanie barátai szerint ugyanis a rapper nem fizetett elegendő gyerektart­ást, valamint a lakásra felvett 25 milliós hitel törlesztőr­észletét sem állja, így minden anyagi probléma az édesanya vállára nehezedik, aki bár szeretett volna minél tovább otthon maradni kétéves kisfiával, azonnal munkát kellett vállalnia.

– Januárban egyik napról a másikra kellett munkát találnom, hogy eltarthass­am a gyermekeim­et, és biztosítha­ssak számukra mindent. Korábban, amikor úgy döntöttünk, hogy vállalunk még egy gyermeket, azt terveztem, ameddig csak lehet, itthon maradok a kisfiammal, ám ez sajnos csak részben teljesülhe­tett – nyilatkozt­a korábban lapunknak Melanie, aki jelenleg a DIKH Rádió és TV műsorvezet­ője.

Lapunk megkereste a rappert és Melanie-t is, ám egyikük sem kívánt nyilatkozn­i az ügyben.

 ?? ?? Elégedetle­n
A bíróságról távozó Melanie arcán látszott, rosszul érinti, hogy nem született döntés
Laza
G.W.M. látszólag sokkal könnyebb szívvel távozott a tárgyalásr­ól, mint egykori
szerelme
Szerepcser­e
Feke eddig játszott a darabban, most színre viszi
Elégedetle­n A bíróságról távozó Melanie arcán látszott, rosszul érinti, hogy nem született döntés Laza G.W.M. látszólag sokkal könnyebb szívvel távozott a tárgyalásr­ól, mint egykori szerelme Szerepcser­e Feke eddig játszott a darabban, most színre viszi
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary