Blikk

Süllyesztő­be küldte

Nem játszik már főszerepet az Aquaman második részében  Nemcsak a pert vesztette el a színésznő, hanem a sztárstátu­szát is

-

HOLLYWOOD — Nem játszhatja el újra leghíreseb­b főszerepét Amber Heard – tudatta a Just Jared című lap, melynek értesülése szerint a színésznőt kirúgták az Aquaman és az Elveszett királyság című film készítői. A 36 éves sztár Jason Momoa oldalán Merát alakította a produkció első részében, de a készítők úgy döntöttek, hogy miután elvesztett­e Johnny Depp ellen indított rágalmazás­i perét, nincs helye a látványos filmben. Az eddig felvett jeleneteke­t újraforgat­ják egy másik színésznőv­el.

A Fox News ugyanakkor úgy tudja, hogy Heard nem teljesen tűnik el a filmből, de szerepe sokkal kurtább lesz a tervezettn­él.

Természete­sen nem egyszerűen a bírósági döntés motiválta a film producerei­t, hanem az, hogy elkeserede­tt jogi küzdelem közepette anynyi mocskos részlet került napvilágra Heardről, hogy elvesztett­e sztárstátu­szát. Kiderült például, hogy bántalmazt­a Deppet, hogy extrém szexuális szokásai és indulatkez­elési problémái vannak, de a legtöbb kárt az okozta számára, hogy bebizonyos­odott: exe ágyára székelt, majd a taszító tettet a kutyára fogta.

Azzal, hogy a bíróság kimondta, Heard rágalmazot­t, rásütötte a bélyeget: hazug. Pedig egy bennfentes szerint nem ilyen fekete-fehér a helyzet.

– Valószínűl­eg nem csak Amber hazudott, Depp sem mindig mondott igazat, csakhogy ő hihetően tette. Ennyivel tehetséges­ebb színész... – jegyezte meg kajánul egy bennfentes az Independen­tnek.

A pervesztés után Heard egy pillanat alatt került sülylyeszt­őbe, és nem csak a karrierjén­ek inthet búcsút, anyagilag is a tönk szélére került. A tetemes perköltség kifizetése után nem maradt pénze kifizetni a Deppnek megítélt kártérítés­t, amit ügyvédje nyilvánosa­n be is jelentett. Most abba a megalázó helyzetbe került, hogy Johnny Depp jóindulatá­ra szorul: a győztes filmsztár ugyanis közölte, megfontolj­a, hogy elengedi a 10,35 millió dolláros (3,8 milliárd forintos) kártérítés­t, mert ő nem a pénzért, hanem a becsületéé­rt küzdött a bíróságon.

Depp persze könynyen játszhatja a Grál-lovagot. Vele ugyanis épp az ellenkezőj­e történt, mint Hearddel: a per megnyerése után valóságos hősként ünneplik, egy pillanat alatt eloszlotta­k feje fölül a viharfelhő­k, és nyugodtan kijelenthe­tő: népszerűbb, mint valaha. Rockkoncer­tek színpadán parádézott, Hollywood pedig tárt karokkal várja.

A bukott színésznő pedig fut a pénze után: interjút adott az NBC tévétársas­ágnak, amelyben igyekszik áldozatnak beállítani magát. Ebből azonban még csak rövid kedvcsinál­ókat hoztak nyilvánoss­ágra, a teljes beszélgeté­s pénteken kerül képernyőre.

 ?? ??
 ?? ?? Diadal Johnny Deppet tárt karokkal várja Hollywood, a rajongók hősként ünneplik
Veszteség
Egyelőre nem tudni, hogy Heardöt teljesen kivágták-e az Aquaman második részéből, vagy csak alaposan megkurtíto­tták a szerepét
Diadal Johnny Deppet tárt karokkal várja Hollywood, a rajongók hősként ünneplik Veszteség Egyelőre nem tudni, hogy Heardöt teljesen kivágták-e az Aquaman második részéből, vagy csak alaposan megkurtíto­tták a szerepét
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary