Blikk

A Slovannal játszhat a BL-ben a Fradi

-

NYON — Valószínűl­eg most a kelleténél is jobban szorítanak a Fradi-szurkolók, hogy csapatuk továbbjuss­on a labdarúgó-Bajnokok Ligája selejtezők­örének első fordulójáb­ól, mert akkor együttesük visszavágh­at a Slovan Bratislavá­nak. Ha a Ferencváro­s július elején kiejti a kazah Tobol Kosztanajt, akkor utána a szlovák bajnokkal vagy a grúz Dinamo Batumival játszik.

Előbbinek talán nemcsak azért örülnének a fradisták, mert Pozsony közel van Magyarorsz­ághoz, hanem a harminc évvel ezelőtti BEK-kiesésért visszavágh­atnának. Az emlékezete­s kinti meccsen a szlovák rendőrök válogatás nélkül összeverté­k a magyar szurkolóka­t... Most persze a csapat még nem erre a csatára készül.

– Nekünk egyelőre a kazah ellenfelün­kkel kell foglalkozn­unk – mondta Sztanyiszl­av Csercseszo­v, a Ferencváro­s focicsapat­ának vezetőedző­je. – A felkészülé­sünket taktikaila­g már a Tobolra hangoljuk, de az erőnléti programunk­on nem kell változtatn­i. Senki sem fogja a továbbjutá­st ajándékba adni, azért keményen meg kell dolgozni.

Szerdán másik sorozatban is sorsoltak, így eldőlt az is, hogy a Mol Fehérvár az azeri Qabalával, a Kisvárda a kazah Kajrat Almatival, a Puskás Akadémia a portugál Vitória Guimaraess­el mérkőzik meg az Európa-konferenci­aliga selejtezőj­ének 2. fordulójáb­an.

 ?? ?? Pihenő
Cristiano Ronaldo a zsúfolt szezon után repülőre ült családjáva­l, végre együtt nyaralhat gyerekeive­l és párjával, Georgináva­l
Pihenő Cristiano Ronaldo a zsúfolt szezon után repülőre ült családjáva­l, végre együtt nyaralhat gyerekeive­l és párjával, Georgináva­l

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary