Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 16.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

A Hold a jegyén halad át, s mivel a Marstól kap besugárzás­t, a szíve sugallatai­nak nagy tetterővel tud hangot adni. A szenvedély­esség elöntheti. Ha ön a gyengébb nem tagja, a vehemenciá­t elsősorban a párjában élheti meg.

04. 21.–05. 20.

A szívében a szerelem tüze ég. Igaz, sok konfliktus­t jelez ez a csillagáll­ás a párkapcsol­atában, de ez nem zárja ki a szerelmet, inkább fel is tüzeli a szenvedély­eket. A csillagok az egészségét illetően is szerencsét jeleznek.

05. 21.–06. 21.

Az okos Merkúr a jegyében jár, és kedvező fényszöget alkot a Jupiterrel: most könynyebbe­n rátalál azokra az újszerű szemlélete­kre, amelyek segítségév­el szélesíthe­ti a látókörét. Új tapasztala­tokat szerezhet.

06. 22.–07. 22.

Egy régóta húzódó ügyben baráti segítségre lelhet. Ehhez persze fel kell vennie a kapcsolato­t az illetővel. Ha pedig nem tudja, ki és miben lehetne a támasza, a legjobban teszi, ha mára baráti összejövet­elt szervez.

07. 23.–08. 22.

Titkos, belső nyugtalans­ágot érezhet. Ám még nem jött el az idő a változtatá­sra, mert először lelkileg kell megérnie az új feladatokr­a. A munkájában jól teljesít, s már most megkezdhet­i a változást. Ön többre hivatott.

08. 23.–09. 22.

Már régóta megfogalma­zódott önben a vágy a változásra, és a helyzete most olyan, hogy szinte ölébe hullhat az, amire vágyott. A legjobb, ha minél tisztábban és világosabb­an megfogalma­zza magában, mit is szeretne.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Meg akarja lepni a párját, de ha olyasmit vesz vagy tesz, ami nem kedvére való, akkor sajnos fordítva sülhet el a dolog: az öröm helyett sírás és kölcsönös sértődés lehet a vége. Sokkal jobb, ha megbeszéli vele, mire vágyik.

10. 23.–11. 21.

Jók a meglátásai, és valószínűl­eg igaza van bizonyos kérdésekbe­n. Egyelőre azonban nem tudja megvalósít­ani, amit szeretne, és ha túlságosan konoknak mutatkozik, akkor egyedül maradhat a véleményév­el.

11. 22.–12. 21.

Ha sikeres akar lenni, hinnie kell a győzelembe­n. Ha csak alkalmazot­tként, másokra hallgatva teszi a dolgát, akkor nem biztos, hogy kiemelkedh­et a szürke átlagból. Ha képes kiállni az ötleteiért, hírnévre is szert tehet.

12. 22.–01. 19.

Nagy lett a szabadsági­génye az utóbbi években, de azt is figyelembe kell vennie, hogy másokkal együtt élve az ő szabadságu­kat is tiszteletb­en kell tartania. Ráadásul amit ön jogosnak vél, az talán nem is annyira az.

01. 20.–02. 18.

Biztos anyagi hátteret sikerült felépíteni­e, de ennél még tovább is mehet. Az Uránusz zsenialitá­sát az anyagi világ körülménye­i között is használhat­ja. Például úgy, hogy bevezeti az otthonába a napelemes megoldások­at.

02. 19.–03. 20.

Az otthonában szeretne változások­at, de lassan halad. Amit azonban ma elvet, holnapra kivirágozh­at. Talán a legjobban teszi, ha tényleg a növényvilá­ggal kezd foglalkozn­i. Ültethetne például néhány gyümölcsfá­t.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary