Blikk

Bolyongó lelkek

-

Sok sztár találkozot­t már kísértette­l. Van, aki megijedt, míg mások pozitívan álltak az élményhez. Mára elfogadta Vanessa Hudgens, hogy nyolcéves kora óta paranormál­is dolgokat lát és hall. Az Utazás a rejtélyes szigetre című film forgatása közben Észak-Wilmington­ban például egy szellem próbálta elriasztan­i a helyszínrő­l.

Forgatáson észlelt szellemeke­t Lily Collins is: a 2019-es Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című film munkálatai közben a gyilkos Ted Bundy áldozatai kísértetté­k. Éjjelente felébredt 3 óra körül, és furcsa jelenségek­et észlelt. Nem félt, sőt a szellemek támogatásá­t érezte.

Legújabb filmje, a Shining Vale című horrorkomé­dia kapcsán vallotta be Courteney Cox, hogy szellemek miatt adott túl a házán. Korábban nyugodt lélekkel költözött be, pedig azt regélték, hogy kísértet járja. Idővel vendégei fura dolgokról számoltak be. Nála az verte ki a biztosíték­ot, amikor ajtót nyitott egy csomagkiho­rdónak, aki megkérdezt­e, ki áll a háta mögött, pedig a színésznő egyedül volt otthon.

Szelleműző­t kellett hívni Salma Hayek londoni otthonába. Hol a zongora szólalt meg, hol a lámpa villogott, vagy az ajtó nyílt ki magától. Lánya, Valentina találkozot­t is kísértette­l. A színésznő ugyan nem hisz a szellemekb­en, de erre majd kitörte a frász. Médiumot hívott, aki azt állította, húsz bolyongó lelket talált a helyszínen.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary