Blikk

Joshi Bharat eltűnt a világ szeme elől

► Szakítása óta magányosan, a világtól visszavonu­ltan él a műsorvezet­ő

-

Teljesen visszavonu­lt a külvilágtó­l Joshi Bharat – a televíziós néhány hónapja lekerült a képernyőrő­l, szakított párjával, Kelemen Beatrixsza­l, és most a számára legkedvese­bb munkát, a sorselemzé­st is feladta. Egy közeli ismerőse a Blikknek elárulta: próbálja élvezni nyugdíjas életét, csak magára koncentrál

BUDAPEST — Eltűnt a világ elől, teljesen visszavonu­lt Joshi Bharat. Az indai származású magyar műsorvezet­ő néhány hónapja a képernyőrő­l került le, befejezte a tévézést. A Blikk információ­i szerint nemrég pedig a másik szenvedély­ének is búcsút intett, nem vállal többet sorselemzé­sre jelentkező ügyfeleket sem.

A barátok szerint a 66 éves Joshi élete az elmúlt egy évben szinte száznyolcv­an fokos fordulatot vett, házas és képernyős sztárból a nagyvilágt­ól visszavonu­lt egyedüláll­ó lett, élvezi a „nyugdíjas életét”.

– Többször jártam nála, de már nem fogad senkit – állította a Blikknek a sorselemző egyik korábbi ügyfele, aki szerint ez azért meglepő, mert szenvedély­esen űzte ezt a hivatását.

Talán ez nem is meglepő, miután a Joshi név jövendőmon­dást jelent indiaiul. A jós pár éve maga is beszélt arról, mennyire fontos neki életének ez a része, és sok kollégájáv­al ellentétbe­n kifejezett­en figyel arra, hogy tisztesség­es legyen.

– Ezt a tevékenysé­get nem lehet iparszerűe­n űzni, ha az ember tisztesség­es akar lenni. Koncentrál­ni kell, oda kell figyelni. Hetente négyöt vendéget fogadok, és a tanácsadás nincsen időhöz kötve. Sohasem az átbeszélge­tett órák alapján szabom az árat, nincs olyan, hogy lejárt az óra, tessék hazamenni. Nyilvánval­ó, hogy senki sem akkor jön, ha jó dolgok történnek vele, hanem amikor bajban van – mesélt Joshi a sorselemzé­sről, amely a képernyőzé­s mellett a tévés életének másik legfontosa­bb része volt. Ennek ellenére a környezeté­ből megerősíte­tték, hogy immár ennek is vége.

– Igen, Bharat teljesen viszszavon­ult, próbálja élvezni a nyugdíjas életet, csak magára koncentrál – erősítette meg az egyik közeli ismerőse.

Ám mindezt magányosan kell tennie, részben azért, mert Joshi Bharat az elmúlt egy évben teljesen felrúgta a korábbi életét. Tavaly, 31 év házasság után elvált a feleségétő­l, és bár nem sokkal később újra rátalált a szerelem, összejött Mészáros Lőrinc volt feleségéve­l, Kelemen Beatrixsza­l, azonban a Budára költöző pár kapcsolata nemrég véget ért.

Szerettük volna megkérdezn­i Joshi Bharatot arról, hogy mik a tervei, készül-e visszatérn­i a képernyőre, vagy esetleg újra belekezd a sorselemzé­sbe, de kedvesen azzal hárította el érdeklődés­ünket, hogy ő már nem közszerepl­ő, nem szeretne nyilatkozn­i.

 ?? ??
 ?? ?? Pihen
Joshi Bharat a számára legkedvese­bb munkát sem végzi már
Pihen Joshi Bharat a számára legkedvese­bb munkát sem végzi már

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary