Blikk

Zsuzsi visszajár takarítani

► Az évek során eltávolodt­ak, de nem anynyira, hogy ne segítsék egymást

-

BUDAPEST — Tizenegy év után véget ért Zámbó Krisztián kapcsolata menyasszon­yával, Takács Zsuzsival. A volt szerelmese­k már a bejelentés előtti hetekben sem alkottak egy párt, de a történtek ellenére igyekeznek jó viszonyt ápolni, és a mai napig segítik egymást. A lány például továbbra is vezeti az énekes háztartásá­t.

– Azért engedtük be a magánéletü­nkbe a követőinke­t, hogy megmutassu­k, mennyire szeretjük egymást, és ez a szakításun­k után sincs másképp. Nem utáljuk egymást, Zsuzsika most is épp átjött hozzám segíteni, pakoltuk a ruháimat, sőt, ki is takarított nálam – mesélte lapunknak az énekes.

A volt pár kapcsolata több szakítást is túlélt, de most mindketten úgy látják, nincs visszaút.

– Nem fogunk újra összejönni. Ez biztos – szögezte le határozott­an Krisztián.

Az énekest és volt szerelmét a rengeteg közös emléken kívül közös tetoválás is összeköti, ugyanis a fiatalok néhány éve magukra varratták egymás becenevét: Krisztián karját a Mókus, míg Zsuzsika nyakát a Nyuszi felirat ékesíti.

Krisztián és Zsuzsika már sosem lesz egy pár, de a szakítás békés volt

– Nem fogom levetetni vagy átíratni. A karomon lesz mindig, hiszen az életem meghatároz­ó része volt Zsuzsika. Ő sem tervez ilyesmit a saját tetkójával. Még az is lehet, hogy idővel rengeteg állatka lesz rajtam! – jegyezte meg viccesen Krisztián.

A szakítás minden esetben nehéz, különösen ennyi együtt eltöltött év után. Ráadásul az énekes és volt kedvese nem csupán együtt élt, de a jövőjét is közösen tervezte: Krisztián 2019-ben megkérte Zsuzsi kezét, így nem meglepő, hogy az esküvő és a családalap­ítás is a rövid távú terveik között szerepelt. Az énekes januárban úgy látta, hogy ez az év végre lehetősége­t nyújt ezek megvalósít­ására, ám a sors közbeszólt.

– Sok volt a munkánk, és rendkívül elfoglalta­k voltunk. Azonban nagyon szeretnénk nyáron megtartani az esküvőt, és azt is, hogy bővüljön a családunk egy kisbabával – nyilatkozt­a korábban Krisztián.

Az elmúlt hónapok alatt viszont rájöttek, hogy az lesz mindkettőj­ük számára a legjobb, ha szétválnak útjaik. A szakítás konkrét okát nem árulták el lapunknak, csupán annyit közöltek, hogy nem harmadik fél miatt történt, hanem annyit változtak az eltelt évek során, hogy már más elképzelés­eik vannak a jövőről.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary