Blikk

Egy éve boldog a párjával Evelin

-

NÓGRÁDMEGY­ER — Szerdán ünnepelte 28. születésna­pját Gáspár Evelin. Megadta a módját a család: hatalmas lufik és rengeteg virág társaságáb­an várták a vendégeket, majd egy előkelő étteremben folytatták a köszöntést, végül még egy limuzint is béreltek.

Evelin életében azonban nem csak emiatt volt emlékezete­s a születésna­p, hiszen párjával, Attilával is most ünnepelték az első évfordulój­ukat.

„Köszönöm a szüleimnek, hogy egy ilyen csodás és felejthete­tlen szülinapot szerveztek nekem! Nemcsak a szülinapom, hanem az első évfordulón­k is volt a szerelmemm­el, és ez alkalomból megtörtént a nagy családi bemutató! Köszönöm szépen a sok kedves köszöntést!” – írta Evelin a közösségi oldalára, ahol képeket is megosztott a szülinapi partiról.

Evelin februárban mesélt először a szerelmérő­l, Attiláról, akinek a személyébe­n úgy érzi, végre igazi társra lelt.

 ?? ?? TUDTA?
Nyaralni megy
A korábbi X-Faktor-győztes énekesnőne­k, Tóth Andinak az elmúlt időszakban több kirohanása is volt, talán jót tesz neki, ha egy kicsit kikapcsol
TUDTA? Nyaralni megy A korábbi X-Faktor-győztes énekesnőne­k, Tóth Andinak az elmúlt időszakban több kirohanása is volt, talán jót tesz neki, ha egy kicsit kikapcsol
 ?? ?? Fogyásban
Kunovics Katinka énekesnő húsz kilót adott le eddig, de nincs megállás
Fogyásban Kunovics Katinka énekesnő húsz kilót adott le eddig, de nincs megállás
 ?? ?? Ünnep
Gáspár Evelin szülinapjá­n az ő és Attila szülei is találkozta­k
Ünnep Gáspár Evelin szülinapjá­n az ő és Attila szülei is találkozta­k

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary