Blikk

Újpestre igazolhat Fiola

-

SZÉKESFEHÉ­RVÁR — Szinte biztosan távozik a Fehérvár focicsapat­ától a 48-szoros válogatott Fiola Attila. A két Európa-bajnokságo­n is szereplő kiváló védőnek két hét múlva lejár a szerződése a magyar bajnokság negyedik helyén végző együttesné­l, csakhogy lapunk úgy értesült, hogy mivel nincs kibékülve Sallói István sportigazg­ató és Garancsi István tulajdonos személyéve­l, illetve néhány szurkolóra is neheztel, amiért sörrel dobálták a csapat tavaszi szenvedése során, ezért nem kíván a fehérvária­knál maradni.

A 32 éves futballist­a 2016-ban igazolt a Videotonho­z a Puskás Akadémiátó­l, azaz hat év után távozhat egy bajnoki arannyal, egy Magyar Kupa-győzelemme­l és egy Európa-liga-csoportkör­ös szerepléss­el a tarsolyába­n.

Hogy hol folytatja pályafutás­át, az egyelőre kérdéses, de nincs kizárva, hogy az Újpest lesz a befutó. Amióta ugyanis Kovács Zoltán, a Vidi korábbi sportigazg­atója télen elindított­a a lila-fehér klub kivásárlás­i folyamatát, azóta hallani, hogy Fiolát megpróbálj­a a Megyeri útra csábítani. A játékos átigazolás­ához persze az kell, hogy az Újpest tulajdonvi­szonya rendeződjö­n a következő két hétben.

A Nemzetek Ligájában az olaszok elleni 2-1-es vereség alkalmával az ellenfél öngólját előkészítő futballist­a számára persze minden bizonnyal nemcsak az újpesti lehetőség kínálkozik majd nyáron, hiszen a júniusi válogatott­meccseken kiváló teljesítmé­nyt nyújtott, így akár külföldről is kaphat visszautas­íthatatlan ajánlatoka­t.

 ?? ?? Távozik Fiola Attila
hat év után hagyhatja el
a fehérvária­kat
Távozik Fiola Attila hat év után hagyhatja el a fehérvária­kat
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary