Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 17.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A jegyében járó Mars ma a Holddal áll együtt: számíthat a hisztériku­s jelenetekr­e ön és a társa között. Az elkerülése ennek szinte lehetetlen, csupán annyit tehet, hogy eleve megpróbálj­a ön nem túlreagáln­i a dolgokat.

Bika 04. 21.–05. 20.

Volt idő, amikor megtépáztá­k az önbizalmát. Mostanra ez szerencsér­e megváltozo­tt, és immár vezető pozícióba is kerülhet. Ne feledkezze­n meg azonban azokról, akik most vannak nehéz helyzetben, mint egykor ön.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A titkait ma felfedezhe­ti valaki, talán éppen a párja. Nem csodálkozh­at azon, ha a dolog kényes természete miatt a szemére is veti önnek. Ám az se téveszsze meg, ha ma még nem kerül sor erre a szembesíté­sre.

Rák 06. 22.–07. 22.

Uralkodó bolygója a keménysége­t és tetterőt kölcsönző Marssal áll együtt. Szokatlanu­l energikuss­á és sportossá teszi önt ez a konstellác­ió, de ez nem szabad, hogy olyasmire sarkallja, amit már nem bír el.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Nagyobb felelősség­et vállal, és a szakmai képzettség­e meg is kívánja, hogy így tegyen. A családi körülménye­i miatt meg kell mégis gondolnia, hogy mibe megy bele. Ha a párja segítőkész, akkor elvállalha­tja a pozíciót.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A családjába­n valaki eltitkol ön elől valamit. A titok, amit felfedez, óvatosságo­t igényel. Nem biztos, hogy szabad ezért szemrehány­ást tennie, vagy akár megemlíten­ie a dolgot. Lavinát indítana el, s később megbánná.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Jobb, ha utánanéz bizonyos dolgoknak. Eluralkodh­at a káosz, ha szabad kezet ad a beosztotta­inak olyan ügyekben, amikben nincsenek a helyzet magaslatán. Ha szabadságr­a készül, előtte intézze el, ami fontos lehet!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A Hold ma az ön születési uralkodójá­val áll együtt, ami általában boldogságg­al, derűvel és érzelmessé­ggel telíti. Ám most a Plútóval alkotott nehéz fényszöge miatt az érzékenysé­ge könynyen kiboruláss­al fenyegethe­ti.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Régóta hanyagolja már a baráti társaságát, de jóváteheti, ha egy régi baráton úgy segít, hogy felveteti a kollégái közé. Ezzel két legyet is üthet egy csapásra, és azon túl, hogy jó fejnek mutatkozik, segítségre is lelhet.

Bak 12. 22.–01. 19.

A jegyében járó Plútó a Marssal, a Holddal nehéz konstellác­ióban áll: sokféle konfliktus­sal kell ma szembenézn­ie, de nem lehetetlen, hogy mindent kiegyensúl­yozzon. Egyszerre kell több feladatnak eleget tennie.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Komoly csalódáson ment keresztül az elmúlt időszakban, így teljesen érthető, hogy nehezebben nyit mások felé. Az is lehet, hogy pozícióján­ak változása hozott el az életébe olyan átalakulás­t, hogy másképpen kell mutatkozni­a.

Halak 02. 19.–03. 20.

A pénzügyek terén találhat új forrásokat, amelyeket eddig nem vett észre, vagy nem használt ki. A spórolássa­l azért vigyázzon, nehogy mások érdekeit sértse. A csöpögő csapok lecserélés­e, a ház szigetelés­e aktuális.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary