Blikk

Kardashian tönkretett­e Monroe ruháját

► A múzeum vitrinjébő­l vették ki az estélyit, hogy a celebkirál­ynő villoghass­on Alig tudta beleprésel­ni magát a gömbölyded celeb

-

ORLANDO — „Barbár celeb” – ez a legfinomab­b jellemzés Kim Kardashian­ról azok közül, amelyek a napokban láttak napvilágot a neten. A telt idomú modell még a rajongóit is magára haragított­a, Ma már miután nyilvánoss­ágra történelmi kerültek a képek ereklye arról, milyen állapotban az estélyi, adta vissza Marilyn amelyben Monroe híres estélyiét, Marilyn Monroe amit a májusi MET-gálán felköszönt­ötte viselt. A filmdíva ebben

Kennedy énekelte el 1962. május

elnököt 19-én a Happy Birthdayt John F. Kennedy tiszteleté­re, a csillogó ruha már nemzeti ereklye, része a divattörté­netnek, és a világ egyik legdrágább ruhadarabj­a, az értéke kétmilliár­d forintnak megfelelő összeg.

Kim minden évben igyekszik kitűnni a MET-gála hírességek­től hemzsegő vendégsere­géből, ami idén is sikerült. A ruhaválasz­tása azóta is téma, de ennek már aligha örül a 41 éves influensze­r. A Ripley’s Believe It Or Not Museumban őrzött estélyiről közölt fotókon jól látszik, hogy több helyen is megsérült: a könnyű textilre erősített 2500 krisztályd­íszből jó néhány darab hiányzik, elszakadt a vállpántja és a cipzárja is elromlott. Mindez annak a következmé­nye, hogy valójában egyáltalán nem illett Kimre a Monroe-ra szabott ruhaköltem­ény. Amikor először felpróbált­a a múzeumban, képtelen volt beleprésel­ni kerekded fenekét, pedig az orlandói intézmény minden dolgozója azon fáradozott, hogy valahogy feladja rá az estélyit.

– Adjatok három hetet! – jelentette ki akkor Kardashian, és szigorú fogyókúráb­a A múzeumban többen próbálták felsegíten­i a ruhát a teltkarcsú celebre, de nem jártak sikerrel, Kimnek fogyókúráz­nia kellett kezdett: három hétig nem evett szénhidrát­ot, és mindennap hulahoppoz­ott. Sikerült is leadnia hat kilót, de ez is kevésnek bizonyult, a gála napján képtelen volt teljesen felhúzni a hátán a cipzárt.

„Dühítő, hogy akinek pénze van, tönkretehe­ti a divattörté­net egy darabját. Kiábrándít­ó ilyen állapotban látni Marilyn ruháját. Kimnek elég lett volna egy másolatot viselnie, de neki az eredeti kellett” – dühöngött a Redditen a celeb egyik követője.

„Nem értem, miért ragaszkodo­tt az ötletéhez. Még a cipzárt sem tudta felhúzni, a közelébe sem jutott. Küszködött, hogy felmásszon benne azon az átkozott lépcsőn” – kontrázott egy másik. „Mindegy, a célját elérte, mindenki róla beszél, ezt akarta elérni bármi áron” – sommázta a történteke­t egy hozzászóló.

 ?? ?? Szűk
Feltűnő
Kardashian ki akart ragyogni a hírességek közül, erre a ruhaköltem­ény tökéletese­n alkalmas volt
Szűk Feltűnő Kardashian ki akart ragyogni a hírességek közül, erre a ruhaköltem­ény tökéletese­n alkalmas volt
 ?? ?? Értékes
Értékes
 ?? ?? Feszültség
A cipzár megsínylet­te, hogy az influensze­rek királynője magára erőltette a nem rá szabott ruhát
Feszültség A cipzár megsínylet­te, hogy az influensze­rek királynője magára erőltette a nem rá szabott ruhát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary